Reklama

Reklama

Miesto zločinu České Budějovice

(seriál)
  • Česko Místo zločinu České Budějovice
Česko, 2023, 13 h 11 min (Minutáž: 56–71 min)

Kamera:

Asen Šopov

Hrajú:

David Novotný, Leoš Noha, Judit Pecháček, Filip Březina, Pavla Beretová, Jitka Schneiderová, Martin Myšička, Tereza Brodská, Miroslav Táborský (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(13)

Obsahy(1)

Tím ostrieľaných kriminalistov odhaľuje zločiny v Juhočeskom kraji. Okrem vyšetrovania a náhľadu do kriminalistickej práce prinesie seriál aj pohľad do súkromia postáv. Šéf vyšetrovacieho tímu, Karel Dvořák (David Novotný), predtým slúžil v tajných službách a nepriamo zavinil fatálne zranenie kamaráta. Diváci sa môžu tešiť aj na Emu Grodskú (Pavla Beretová), ktorá je z Ostravy prevelená do Českých Budejovíc na miesto šéfky kriminálky. Okrem služobne starších vyšetrovateľov sa seriál zameria aj na mladú dvojicu kriminalistov v podaní Jany Šímovej (Judit Pecháček) a Petra Brauna (Filip Březina). Tím doplní aj štátna zástupkyňa Lucie Veselá (Jitka Schneiderová) a súdny lekár Alex Karpenko (Martin Myšička). (RTVS)

(viac)

Recenzie používateľa dyfur k tomuto seriálu (14)

Slnovrat (2023) (E01) 

.........vodáci, "kelti",nesympatickí vyšetrovatelia - kto robil casting ???!!!.....a zápletka ? :(((((  hrozná bieda.... ()

Statok (2023) (E02) 

……námet silný, prevedenie slabé.... ()

Anjel v lagúne (2023) (E03) 

........25 lúpeží bankomatov a zisk necelých 50 miliónov CZK....a nie je to málo ? na toľkú profi akciu...... ()

Únos (2023) (E04) 

……David Novotný ako skoroakčnýhrdina...a prečo nie :) ......... ()

Čierne svetlo (2023) (E05) 

….ten vrah - nebudem prezrádzať - ale za každú cenu byť originálny nemusím byť na dobro veci..... ()

Kvadratúra muža (2023) (E06) 

…..hodne naivná kvadratúra - myslím príbeh....Kvadratúra ženy zo seriálu Major Zeman  https://www.csfd.cz/film/71550-30-pripadu-majora-zemana/452517-kvadratura-zeny/recenze/ bolo o 1000 levelov vyššie..... ()

Kniha hriechov (2023) (E07) 

….páchateľ uniká v sťaženom teréne na aute - ozbrojení policajti sú od neho tak ďaleko, že sa môžu dotknúť auta a....nevystrelia ...a páchateľ ujde.... ()

Obesenec (2023) (E08) 

…..celkom dobrá časť - zamotané....strácate prehľad o postavách ako v nejakej časti z Vraždy v Midsomeri...ale to lepšie zo série..... ()

Smrť hoteliéra (2023) (E10) 

.....lekárka ( vek asi 50 r.) si musí požičať cca v prepočte 40 000 euro ,aby mohla si otvoriť ambulanciu "a na to jej banka nepožičia"....to čo je za kravinu....Karol Čutka si moc nezahral :) .......... ()

Zelená horúčka (2023) (E11) 

......hľadajú vltavíny...potom nejakí dvaja chlapíci z Čiernej hory prečo? nemohli byť domáci?....údajne tam mala byť balkanská mafia -  nepotrehol som tento fakt.... poučenie na záver: ak si  chcete uložiť  nejaký poklad do zeme - tak treba ho zakopať do lesa - do takého kde stále niekto kope........do bol diel ....  :( ()

40 ruží (2023) (E12) 

.......to čo spočiatku vyzeralo ako rafinovaná vražda, bolo vlastne zabitie v afekte - hovädo zabije mladé, pekné dievča ...lebo nemohol skórovať...? ()

Žetón (2023) (E13) 

............. ()

Reklama

Reklama