Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Carlton Flynn zmizí přesně 17 let potom, co se ztratil Stewart Green, a mezi lidmi, kteří jsou s oběma muži nějak spojení, to spustí řetězovou reakci. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (49)

Marykus 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Trošku natažené, ale za to kvalitně zpracované. Námět, podle mě, prostě nebyl nic moc - nic nového ani revolučního. Zachránil to až pak dobře napsaný scénář a produkce obecně. Herci nijak filmu neuškodili, ale ani to nijak nadprůměrně neposunuli aby se toto za mě dostalo na 4*. Ovšem, kdyby toto byl trošku delší film, pocity a následné hodnocení diváka by asi byly jinačí. Dalo by se to podle mě nacpat do 150 minut a v tom případě by napětí připomínalo Gone Girl, ale nějak moc se to prostě roztáhlo. Člověk by Stay Close rád sloupl jako jedno sousto, jenže málokdo si najde čas celý den. A to za mě nebylo dobře. Místama jsem se nudil víc, než bych chtěl. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

sice sem od Cobena stále ještě nic nečetl,ale to nic nemění na tom,že mě tyhle seriálová zpracování jeho knih pořád baví.Stay Close je sice po Safe,Stranger a Inncoente nejslabší a nejvíc hapruje po logické stránce,ale i tak pořád funguje jako nadprůměrná jednohubka.Trochu škoda těch pár podivných momentů,které úplně nedávají smysl,nicméně v rámci dramatizace a potřebě nějakých těch zvratů s nimi nemám zas až takový problém...70% ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Súhlasím s názorom, že Stay Close je oproti Safe, Stranger a Innocente trochu slabší, ale je tam proste cítiť kvalitu spisovateľa predlohy. Prípad je zaujímavý, správne prekombinovaný a v konečnom dôsledku celkom jednoduchý. Motivácia vraha je opodstatnená a to dokonca až tak, že vám bude páchateľa na konci aj ľúto a budete premýšľať nad tým, či by ste ho sami ako vyšetrovateľ nepustili na slobodu. Len ma trochu mrzí, že Richard Armitage hrá tak citovo labilnú postavu a jeho obsesia jedinou ženou šuští scenáristickým kalkulom, i keď Armitage ju hrá skvele. 70% ()

zahadum 

všetky recenzie používateľa

Silný potenciál a dobre skrytá záverečná pointa s vrahom ale zráža to dole kopec nelogických vecí a rozhodnutí postáv. Nedá sa to menovať lebo sa môže jednať o spoilery. Každopádne prekombinovaný dej sa prekvapivo nestráca sám v sebe ale postupne odkrýva nejasné stopy minulosti. Nebyť miestami až šialených zmätkov v logike a protirečivých konaní skoro všetkých postáv, máme tu seriál top ! Zaujímavým prvkom je šialená dvojica o ktorej nepoviem nič ale miestami som mal pocit ako keby si odskočili od filmu Q. Tarantina. Povedzme silných 60 % ()

DavidWebb 

všetky recenzie používateľa

Niekto zabíja násilníckych chlapíkov na pohyblivý sviatok v apríli a celé je to obtočené okolo bývalej „dancerky“, ktorá sa snaží začať nový život a ktorá bola v minulosti spätá z jednou z obetí... Ten príbeh by kľudne vydal na jeden diel Vrážd v Midsommeri a verím tomu, že s inšpektorom Bárnebym by to bolo aspoň zábavnejšie, ucelenejšie a nevyplytvalo by sa nato úplne zbytočných 8 dielov. Je mi trochu ľúto anglického Jurka Klaúnýho, ktorého som zatiaľ videl iba v seriáloch nanajvýš za 3 hviezdy i keď priznávam, že všetky jeho fliky som nevidel. Seriálu neškodí iba dĺžka, ale aj režisérske experimentovanie so žánrami a snaha o občasné (možno nechcené?) odľahčenie cez „humor“ („Cejtim to v moči“, alebo infantilní nájomní vrahovia), ktoré vo výsledku useknú ako-tak budovanú atmosféru skôr, než ju divák vôbec začne cítiť. Ostatní herci okrem Jurka a dancerky hodne nevýrazní, ich party nezaujímavé a v niektorých prípadoch zbytočné až iritujúce. 3 hviedy sú vlastne dosť štedré, 50%. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení seriálu probíhalo v anglických městech Blackpool, Manchester, Sutton a v lokalitách Silver Jubilee Bridge Runcorn a Knowsley Safari. (GASTON73)

Reklama

Reklama