Reklama

Reklama

Láska přes okno

  • Španielsko A través de mi ventana (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Raquel je už dlouho tajně zamilovaná do sexy souseda Arese. Nespustí z něj oči, ale zatím nesebrala odvahu si s ním promluvit. Dokáže ho přimět, aby se do ní zakoukal? (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (41)

clara.bow 

všetky recenzie používateľa

Milé, erotické, romantické, toho se skutečně v tomto filmu naprosto jasně dočkáte, na druhé straně stále platí pravidlo - peníze k penězům a tak děj jak se zamiluje chudá do bohatého a někdy naopak je tak trochu passé. Erotikou film oplývá také poměrně dobře, jo, filmek pro mladé i dříve narozené. Jak se komu líbí. ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Netflix sa už mení na erotický kanál pre mládež a ani tu neprekročil svoj tieň, okrem heteráckych náznakov je tu samozrejme každý druhý buzerant alebo lesba. Ani nie ako hlavné postavy, dôležité je ich ukázať, že sú všade. Niekto film porovnal s After, ale toto je ešte horšie. Hlavná hrdinka o štyri triedy špatnejšia a ten chlapec úplne arogantný chmuľo, ktorému máte chuť dať poriadne cez držku. ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

„Odpoveď“ Netflixu na After: Polibek. Aby sme boli presnejší, tak film od španielskych tvorcov ukazuje veľmi podobné prvky len v niektorých bodoch, predovšetkým v bode soft erotických scén. (Ale inšpiráciu zo spomínaného filmu nie je možné zakryť.) Dievča je z chudobnej rodiny, chlap z bohatej rodiny (tie mená bratov sú „fakt originálne“) a práve slečna ide za chlapom, do ktorého je zamilovaná až po uši. Celý príbeh „ani s tebou, ani bez teba“ je nafúknutý do takmer dvojhodinový runtime, kde tvorcovia sa snažia udržať pozornosť diváka s erotickejšími scénami. Z dvojici Clara Galle / Julio Peňa prím jednoznačne vedie debutujúca Clara. Len tá chémia medzi nimi má trhliny. Škoda, že ťažisko je viac kladený na divoký sex ako na hlbší rozbor a analýzu vzťahov a pocitov. Keby to aspoň bol trochu viac vyváženejší. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Anet21 

všetky recenzie používateľa

⚪O tom, ako sa raz Španielom zachcelo nakrútiť si španielsky After, kde cudnú (aj čudnú) introvertku, ktorá rada píše (hmm, aké nečakané) privedie k poznávaniu samej seba a svojej sexuality sad bad boy od vedľa, teda syn milionárov, ktorý nemá na vlastnú wifi, ale zároveň skrz heslo k wifi dokáže hacknúť celý počítač, čiže je aj kúzelník. A vlastne ani ona nie je introvertka, lebo potom po ňom vždy sama vyštartuje. Čiže každý je všetko a zároveň nič.⚪Keby mám znova 12 rokov, chodím do 7.triedy a toto je jeden z prvých romanticko-erotických filmov pre mládež, ktoré vidím, snáď by sa mi aj zdalo, že je na celom príbehu niečo vzrušujúce. Každá bytosť (všimnite si, aká som progresívna týmto oslovením, ako aj celý film, kde je každý druhý lesba a gay) nad 15 rokov ale už nemôže nič z toho, čo sa vo filme objaví, brať vážne. Všetko je archetyp - narácia, postavy, ich charaktery, všetko sa deje rýchlo a bezo zmyslu, len aby sme sa nejako dostali k tým ,,strašne žiadaným" erotickým scénam.⚪Záver už je paródiou aj v rámci žánru, scéna, v ktorej hrdinka číta knihu, ktorú napísala o svojom vzťahu (čiže klasickú červenú knižnicu) akoby čítala dielo ocenené Nobelovou cenou a všetci jej tlieskajú a plačú je zatiaľ najlepšou komediálnou scénou roku 2022. A ten odperoxidovaný kamarát, čo celý dej pobehuje na plátne a reálne nemá žiadne využitie (v polovici som ešte mala pocit, že aspoň jeden inovatívny motív bude, že hrdinka sa vykašle na pána Chuja a skončí so svojím kamarátom) mi až nápadne pripomínal všetkých tých peroxidových Japoncov, a to nie je nikdy dobre. Verte mi.⚪ Inak, v dnešnom svete už vôbec nechápem potrebu erotického filmu ako žánru pre mladých, veď aj ten blbý dorast si radšej nájde na internete bambilión porna a už aj malí dávno vedia, ako sex vyzerá, tak načo nejakú ,,zvedavosť" takto maskovať za pseudosenzuálne erotické filmy pre mládež? Veď ani dievčatá to už nebaví.⚪PS.: Hlavná dvojica je tak nesympatická a herecky slabá, že predčila aj dvojicu z originálneho After. A to som myslela, že niečo škaredšie a menej talentované ako mladý Fiennes sa ťažko nájde.⚪ ()

mira007 

všetky recenzie používateľa

Španělský romantický film o holce,  která  stalkuje  fešáka v protějším okně a ten začne  používat její  wifi.  Působí to jako svěží oddechovka,  která  působí  inteligentně  a sexy a taky se musím pozastavit nad tím,  že  za hranicemi naší republiky je víc sexu v teenagerskych filmech než  když  u nás  točí  Hana Vagnerová (nar. 1983) něco o swingers a polyamorii. ()

Galéria (67)

Zaujímavosti (1)

  • Natočeno podle knihy „Through My Window“ od Ariany Godoy. (BMW12)

Reklama

Reklama