Reklama

Reklama

Láska přes okno

  • Španielsko A través de mi ventana (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Raquel je už dlouho tajně zamilovaná do sexy souseda Arese. Nespustí z něj oči, ale zatím nesebrala odvahu si s ním promluvit. Dokáže ho přimět, aby se do ní zakoukal? (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (41)

Trixinka 

všetky recenzie používateľa

Co viděla hlavní hrdinka na Áreovi je mi záhadou. Podle popisku jsem čekala trochu jiný děj - něco jako že se seznámí, trochu kočkují, nějaká zápletka a happy end na závěr. Bohužel, nebylo tomu tak - celý film byl pouze o sexu mezi těma dvěma - žádné dialogy, skoro žádná zápletka, nic. Nejsem žádná puritánka, ale tohle se španělským tvůrcům vůbec nepovedlo. ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Mě to teda dostalo, první hodinu jsme si říkal kolik filmu dali dohromady a o co se vlastně snaží, ale potom příběh mě pohltil a do konce se mi víc libily herci a vše co film nabídl. I tak je to spojeno pro mě více filmu, hudba slušná, příběh hodně zajímavý a celkem nečekaně povedený. Romantická erotická malá bomba. Rozhodně bych pokračoval. ()

Reklama

Ingtar2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak takto vyzerajú večery na intráku, keď momentálne neriešim urbanistické koncepty, závesné alebo škrupinové konštrukcie, perspektívne kolinearity dvoch rovnobežných priamok alebo primrdané pavilóny. Mali sme na výber medzi týmto a 365 dní (ja viem, fasa výber, mal som ostať pri radových zástavbách), čiže netuším, či by to takto dopadlo rovnako aj pri druhom menovanom. Avšak tu môžem hodnotiť maximálne tak strašný scenár, nulový príbeh (nie, naozaj sa v tom nič nestalo. Práve som vám ušetril 2 hodiny času), otrasnú hudbu a asi rovnako kvalitný výber a výkon hercov. To, že budú prcať všade, všetkými možnými spôsobmi, frekvenciami a časovými dĺžkami som čakal, avšak to, že to bude až také strašné už nie. Jediné, čo tento paškvil držalo nad vodou bola podobnosť hlavnej hrdinky so Sobrancami (Fakt vyzerala ako Sobrance! ...keby Sobranciam niekto ubral z... ehm, topografickej časti) a občasný záber na architektúru Barcelony (už sa cítim ako v Casa de Papel). Takto to veru nepôjde. Je naozaj také ťažké nespraviť romantický trojuholník? Tl:dr; Strašná, ničím neprispievajúca a bohapustá nuda, ktorá neprichádza s ničím novým a neokukaným. Občasný záber dronom na školu alebo fascinujúci urbanizmus Barcelony tomu fakt nepomôže. 5% za Sobrance, ale aj tak stále Odpad!. ()

mira007 

všetky recenzie používateľa

Španělský romantický film o holce,  která  stalkuje  fešáka v protějším okně a ten začne  používat její  wifi.  Působí to jako svěží oddechovka,  která  působí  inteligentně  a sexy a taky se musím pozastavit nad tím,  že  za hranicemi naší republiky je víc sexu v teenagerskych filmech než  když  u nás  točí  Hana Vagnerová (nar. 1983) něco o swingers a polyamorii. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Podľa popisu to vyzeralo na klasické klišé o Láske medzi susedmi, ktorí sa neustále doťahujú a pomedzi to vznikne medzi nimi iskra. Inštinktívne som nebol ďaleko od pravdy, ale kompozične to bolo ešte oveľa horšie ako som predpokladal. Ares aj s jeho nóbl famíliou mi išiel celý čas dosť na nervy, a vôbec nechápem, čo na ňom taká naivka Raquel mohla vidieť. Ale potom som to pochopil, však celé to bolo len o sexe a telesnej príťažlivosti. Tí dvaja v podstate medzi sebou nemali žiadne poriadne verbálne dialógy, zato tých sexuálnych tam bolo až-až. Nie som žiadny puritán, nejaký závan vzrušenia a erotiky mi vo filmoch neprekáža, ale aby bol takmer celý film len o tom? To nie... ()

Galéria (67)

Zaujímavosti (1)

  • Natočeno podle knihy „Through My Window“ od Ariany Godoy. (BMW12)

Reklama

Reklama