Reklama

Reklama

VOD (1)

Roztleskávačky si vyberou slabší chvilku a jedna z nich skončí na dvacet let v kómatu. Když se pak probere, chce si splnit sen a stát se královnou plesu. V sedmatřiceti. (Netflix)

Videá (20)

Trailer

Recenzie (116)

CaptainCzech 

všetky recenzie používateľa

Jedním slovem HOVADINA. Nic kromě toho že se jen pobavím jsem neočekával. Bohužel to že jediný u čeho se zasměju je nesmyslnost až kolikrát přepálená trapnost snímku jsem nečekal. Rebel tu chce být tak moc vtipná až je úplně mimo charakter původního já. Na které měla navazovat, avšak to působilo jako 2 rozdílné postavy. Navíc je tu až zbytečně moc trapných sexuálních vtípků. Za mě jedna hvězda s odřenou zadnicí. ()

Adramelech 

všetky recenzie používateľa

Film mě velmi mile překvapil. Nápad scénáristy, že studentka žijící v normální době upadne do komatu a probere se o dvacet let později v době politické korektnosti, je naprosto perfektní. Tvůrci filmu tak nastavili zrcadlo dnešní neomarxismem rozvrácené západní civilizaci, která už vykročila na cestu autodestrukce a poměrně svižným tempem spěje k cíli. Závěr filmu není prost sentimentálních motivů, ale u amerických filmů to zřejmě jinak nejde. ()

Reklama

lykan9 

všetky recenzie používateľa

Nesmírně jsem se bavil a samotné téma i přes mnoho klišé bylo zajímavé. Co mi nejvíc na této komedii vadilo, byl rozpačitý výkon Rebel Wilson. V mnoha polohách jí to slušelo a podávala takový slušný výkon, ale moc často přehrávala a místy mi byla až protivná. Jinak se však jedná o velmi zajímavý film, který vtipně nadhazuje, co byla zábava a co současná kultura ze zcela přemrštěných důvodů, považuje za nevhodné. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Senior Year" je síce v jadre trošku klasickou komédiou, ktorá nejakým spôsobom neprekvapí, no čo ju pre mňa robí celkom výnimočnou sú určité momentky, ktoré robia z tuctového filmu niečo úplne iné. V prvom rade oceňujem, že sa film snaží adresovať problémy tak ako skutočne sú. A viem si predstaviť, že keby sa niekto kto upadol do kómy niekedy roku 2002 prebral v dnešnom svete, tak by vôbec nevedel aké veci sa vlastne zmenili a ako vlastne je svet viac a viac riadený určitými formami správania sa a to čo nám kedysi prišlo ako úplne normálne je zrazu urážlivé alebo dehonestujúce a podobne. A miestami sa v tom už mám sám problém vyznať, čo je okey povedať, čo je vlastne už za čiaru ... čo je rasistické, čo vlastne nie je rasistické... a podobne. No rovnako to ukazuje aj druhú stranu mince. A nerobí to formou, kde nám veci celý čas ukazuje, ale veľmi inteligentne to pomenuje v správny moment a potom sa už k tomu nevráti. Ako napríklad príbeh Marie. Ktorá označí v jednej časti svoje skúsenosti na strednej škole za úplné peklo, lebo nikdy nevedela, z ktorej strany najbližšie príde urážka a v podstate sa proti nemohla nijako brániť. A chce potom urobiť zo strednej školy príjemnejšie miesto. A chápem ju. Film ukazuje skvele aj povrchnosť ... a ako popularita často nie je to, čo vlastne je podstatné. Aby som to ale ozrejmil, chápem aj Stephanie, že si vyložila slová svojej mamy trošku nesprávne. Ale v celkovom kontexte vám to dá zmysel. A okrem toho keď chce byť film vtipný, tak väčšinou funguje. Nie sú tu momentky, kde by som prevracal očami nad niekoho trápnosťou alebo niečo podobné. Popravde jediné čo ma na filme nejako štvalo bola Tiffany, ktorá mi prišla ako jedna z postáv, ktorá sa dokopy nikdy nikam neposunula. Možno až v závere, ale to sa mi ťažko počíta. U každého vidieť ten prerod. A neviem si predstaviť, že by niekto ostal rovnaký ako pred dvadsiatimi rokmi. Pokiaľ teda nie ste Stephanie. Technicky je tu ešte niekoľko technických aspektov, ktoré film trošku nespraví veľmi skutočne. Ako napríklad časť keď sa Stephanie preberie v nemocnici, tak by určite nebola schopná tak ovládať svoje telo. Po dvadsiatich rokoch by sa musela učiť nanovo rozhýbavať svaly, aby si zvykli. To nejde len tak. Telo zmľandravie. A pár takých vecí by sa ešte spomenúť dalo. Ale podstatné je, že som sa bavil. Čeknite si film a uvidíte sami. Hodnotenie: B ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Rebel nám nejak schudla, ale aj tak to veľmi nepomohlo. Najlepšie na tom filme je porovnanie starej a novej doby. Chvíľu som myslel, že tomu dám aj reálne hodnotenie, ale tie kreatúry z novej doby a hlavne ples ma vrátil s5 na zem. A len a len my si za to môžeme, že títo divnoľudia dostávajú priestor. 1 z 5 ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (5)

Reklama

Reklama