Reklama

Reklama

VOD (1)

Roztleskávačky si vyberou slabší chvilku a jedna z nich skončí na dvacet let v kómatu. Když se pak probere, chce si splnit sen a stát se královnou plesu. V sedmatřiceti. (Netflix)

Videá (20)

Trailer

Recenzie (116)

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Rebel nám nejak schudla, ale aj tak to veľmi nepomohlo. Najlepšie na tom filme je porovnanie starej a novej doby. Chvíľu som myslel, že tomu dám aj reálne hodnotenie, ale tie kreatúry z novej doby a hlavne ples ma vrátil s5 na zem. A len a len my si za to môžeme, že títo divnoľudia dostávajú priestor. 1 z 5 ()

Prochy38 

všetky recenzie používateľa

Co se sebou R. Wilson za poslední roky udělala je neskutečné a řekl bych, že jde o první film, kdy perfektně prodala svoji proměnu. Nápad dobrý, nijak extra originální, ale pojetí se mi líbilo. Prima postavy, i když často dost upjaté a za hranou, ale to jsou prostě filmy s Rebel... Můj šálek kávy to není, nebyl a asi ani nebude, ale nuda ani omylem. Spokojen, pobavilo. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Áno, uznávam, že dejový rámec tohto filmu pôsobí dosť šialene a pritiahnuto za vlasy, ale keď si to odmyslím, tak komédia to bola vcelku vydarená a Rebel Wilson ma skutočne bavila. Ten kontrast medzi 20 rokmi, ktoré Stephanie "prespala" bol fakt trefný a s bolo to podané so značne vydarenou iróniou. Len škoda, že sa to opäť neobišlo bez občasných zbytočných trápností, ktoré boli za hranou akéhokoľvek dôvtipu. Ale z celkového pohľadu to bolo veľmi dobré, a aj pointa dobrá, takže hoci to je kdesi na hranici 3/4 hviezd, tak to zaokrúhľujem k 4*. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Nebol by to Netflix, keby nedal do ďalšieho svojho filmu znovu LGBT postavy, podľa ich pohľadu to vyzerá tak, že sa nimi svet len tak hemží, ale to je dúfam že len zbožné prianie a nie realita. Ale k filmu. Rebel Wilson zhodila, ale nie dosť na to, aby bola sexi, samozrejme o to jej ani nešlo, takže si môžeme užiť znovu jej šialenosti a jej špecifický typ humoru. S manželkou sme sa aj zasmiali, ale zároveň pri scénach s LGBT rovnako zhrozili, kam ten svet speje. Kľudne ma majte za homofóba, ale u mňa tolerancia LGBT je na úrovni, že dve ženské a ja, to "prekusnem", ale nič viac... :) ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Hned zkraje musím Wilsonce složit poklonu, protože vím, co je to bojovat s kilama, a hubnout. Jinak je ovšem film spíš slabší. A  i Rebelka má na tom svůj podíl. Vlastně jen zčásti. Její živelnej hereckej part se po komatu do filmu vtíral trochu násilně. V kombinaci s naprosto odlišným vzevřením to přímo mlátilo do očí. Netflix natočil komedii, ale to jak se ve filmu změnilo všechno za těch dvacet let, je vlastně i trochu podobný s tím jak vypadaly filmy na konci milénia, a jak vypadají teď. Je to kurva rozdíl. 40%. ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v americkom meste Atlanta. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama