Reklama

Reklama

Kate McQueanová (Cindy Crawford) je mladá, krásna a úspešná advokátka. Ani to ju však neuchráni pred nebezpečenstvom, keď sa pri prejednávaní celkom rutinného obchodu pre kubánskeho boháča Emilia Juantorenu (Miguel Sandoval), celkom náhodou dostane na stopu obrovskej krádeže. Tá je prácou bandy bývalých elitných agentov KGB, ktorí po rozpade Sovietskeho zväzu pod vedením zabijaka Ilyu Kazaka (Steven Berkoff) vstúpili do služieb zločinu. Nič netušiaca Kate len náhodou unikne prvým pokusom o atentát, a potom ju detektív Max Kirkpatrick (William Baldwin) ukryje na tajnom mieste. Žena si však objedná telefónom pizzu a nechtiac tak prezradí svoju skrýšu Kazakovi, ktorý pracuje s najmodernejšou technikou a zachytí jej kreditnú kartu. Maxovi sa podarí útok vrahov odraziť a dostať Kate preč. Pokúsi sa spojiť s FBI, ale vzápätí sa ukáže, že dvojica nemôže nikomu dôverovať. Napriek všetkým prekážkam, Kazakovým vycvičeným mužom i špičkovej technike, sa dvojici podarí nielen unikať ďalším útokom, ale aj odhaliť, kto a prečo chce vlastne Kate zabiť... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (141)

Garch 

všetky recenzie používateľa

Obsazení hlavních rolí, detektiva a právničky, A. Baldwinem a bývalou modelkou bylo varující. Film navíc působí dojmem, že byl natočen minimálně o deset let dřív a fascinace tvůrců tehdejší telekomunikační technikou je až úsměvná (holt, každý neumí natočit „Síť“). Nicméně, pár vtípků nebylo špatných (cameo Salmy Hayek etc.), dokud se Fair game nepřehoupla do akční poloviny, kde mocné výbuchy s obrovskými plameny provázejí každou bouračku a finální bomba (krom pochopitelného velkého displeje) pro jistotu bliká úplně celá. Pak už jen počkat na skok do vody, s explozí za zády. ()

elanista1 

všetky recenzie používateľa

Chvilu som aj rozmyslal nad tretou hviezdickou, ale fakt sa neda. Komedialny beckovy thriller / komedialny v zmysle, ze sa len smejete nad smiesnym a bezradnym scenarom a reziou s cielom sokovat a ukazat, aky skvely film to je /, ktory sa spociatku zdal zaujimavy, prve dve spionazne akcie zaporakov este boli znesitelne, ale potom sa z toho stala nechcena zabava s obrovskou hrstkou predvidatelnosti, trapnosti a nerealnosti ci bezlogickosti. Na dialogy treba tiez riadne nakydat, lebo sa chcu tvarit kultovo, pricom sa stavim, ze nikto by v podobnej situacii nerozpraval ako to robili v tomto filme..Ked uz pochopite, ze sa ani nahodou nejedna o serioznu vec, ale ide len o film ktory je natoceny presne podla zauzivanych vzorcov ktore uz nacrtli stovky reziserov predtym, tak vam uz je celkom ukradnuty zvysok filmu. ()

Reklama

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Primitivní až pitomá naháněná relativně šlape v prvotním útěku, rychle se však vyšťaví a nesmyslný (typicky 90s) komplot ex-KGB profíků k uzívání nudí. Úsměvně výbušná, leč rutinní a často nezvládnutá akce taky nestojí moc za řeč. Cindy Crawford to samozřejmě sluší a žádný oscarový výkon se od ní nečeká ani nechce. ()

Gardenboy 

všetky recenzie používateľa

Rutinérsky natočený akčný film bez štipky invencie a nápaditosti, bez akejkoľvek originality s otrasnou Crawfordovou a ešte horším Baldwinom plný nudy a príšerných logickych dier ... Sorry Cindy, ale ty na hraný film NEMÁŠ ... A Andrew ty nemáš snáď vôbec na nič, čo sa týka filmu :D. Z milosti dám 2, ale nepýtajte sa ma prečo - nedokážem na to odpovedať ()

Z0oMb3E 

všetky recenzie používateľa

NIČ-ČIN-PUĽČ... Odpad nedám dopozeral som to, ale s vypätím síl. Tupé, neoriginálne, tuctové, nudné. Je tu síce všetko, čo sa od akčného filmu čaká (streľba, výbuchy, nahota, sex, teroristi...), ale je to pospájané tak neprirodzene až umelo. O hercoch sa dá povedať, len to, že šichtu si odbili, zhrabli pár dolárov a ideme ďalej. Herecké výkony gumové, výraz nula. Rusi počítačovo a munične vybavený nedokážu zastaviť jednu pipku a nafrneného policajta, aké originálne. Vlaste sa teraz zamýšľam, za čo tú hviezdu dávam. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (7)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu od Pauly Gosling. Stejnou knihou byl inspirováni film Kobra (1986). (Terva)
  • Hlavnú úlohu advokátky Kate McQueen mala stvárniť ryšavá Julianne Moore, nakoniec však rolu dostala Cindy Crawford. (Fabrinka)
  • Cindy Crawford byla v roce 1995 za svou roli nominována na Zlatou malinu v kategoriích nejhorší herečka, nejhorší objev roku a společně s Williamem Baldwinem také v kategorii nejhorší filmový pár. (Terva)

Reklama

Reklama