Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul (Jason Biggs) je mladý študent z vidieckeho mestečka. Je slušne vychovaný, vo vlaku vždy uvoľní miesto pre starenku, ku všetkým sa správa úctivo. Lenže keď nastúpi na univerzitu v New Yorku, jeho slušnosť mu odrazu spôsobuje iba problémy. Ľudia vo veľkomestách už dávno zabudli, čo sa patrí. Paul pochopí, že so slušnosťou to nikam nedotiahne. Na univerzite to nemá jednoduché. Každý s kým sa snaží zblížiť, sa mu radšej vyhýba. Jedného dňa sa zoznámi so spolužiačkou Dorou (Mena Suvari), ktorá  sa mu hneď zapáči. Po prednáške sa opäť vracia na svoju izbu, ktorú zdieľa s ďalšími študentmi. Tí si ho iba doberajú a odsudzujú, pretože sa viac ako zábave a alkoholu venuje učeniu. Paul si uvedomí, že ak chce získať Doru a zároveň byť rešpektovaný ostatnými, bude musieť ísť proti svojim zásadám a vychovaniu. Skrátka bude musieť pritvrdiť... (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (121)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Taká viac do drámy ako do komédie ladená romantika. Nie je to dvakrát strhujúce. Vlastne je tam dosť veľa hluchých miest. Ale aj tak sa mi to celkom páčilo, lebo ústredná dvojka je strašne sympatická. Bigss tu je za totálneho dobráka od kosti, ktorého každý odrbáva, ale jemu to nevadí. No a Mena Suvariová bola v tej dobe dokonale roztomilá aj keď hrá tak trochu blbú ženu. A to že tam ide o romantický vzťah jej docvakne až na úplnom konci. Škoda, že ten ich vzťah sa postupne nevyvíja od začiatku, lebo je brzdený otravnou líniou s Kinnearom. Zato ma celkom bavili tí traja infantilní parchanti, ktorí využívajú Biggsa. Už tu som si všimol sympaťáka Jimmi Simpsona. Takže celkovo to je taký v každom ohľade priemerný film, ale tou naivnou osemdesiatkovou atmosférou sa líši od nechutných kolegov v tomto žánri. 5/10. ()

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Je to teenagerovská romantická komedie nepostižená syndromem Prciček (tedy s výjimkou hereckého obsazení), tudíž žádné zbytečné nechutnosti a děj se celý nemotá kolem sexu. To je sice sympatické, ale hlavní postava není zrovna zajímavá. Alespoň, že Meně Suvari to sekne v každém záběru a velice zajímavý je i Greg Kinnear. Amy Heckerling dál zůstává režisérkou jediného dobrého filmu a moje hodnocení chápejte jen jako dvě a půl. ()

Reklama

Mire 

všetky recenzie používateľa

Môj obľúbenec Jason Biggs ktorý sa skvelo blysol v Amerických koláčikoch tu predvádza opäť fantastický herecký výkon a konečne poriadne zažiarila aj Mena Suvari, ktorá je tu veľmi pekná (rozhodne viac ako v American Pie). Príjemná záležitosť so skvelou ústrednou pesničkou Teenage Dirtbag od už bohužiaľ zabudnutých Wheatus. ()

_DAVE_ 

všetky recenzie používateľa

Zcela průměrná teenagerská komedie, která nečekaně zcela vypustila různé fekálie a proudy spermat a zaměřila se více na sociální otázku. To jak se jí povedlo tohle téma zpracovat je věc, kterou nechám na názoru každého diváka. Každopádně pokud vám nevadí oddychové a naivní komedie, a rozhodně vám vadí "fekální humor" známý třeba z "Prciček" tak tohle můžu i doporučit. ()

lakikaki 

všetky recenzie používateľa

V Loserovi ma potešili jedine sympatické postavy - Paul je až nezmyselne pozitívna a idealizovaná postava a Dora je zase tak akurát trafené dievča, ktoré je napísaná tak, aby bola sympatická každému. A ešte ma celkom chytil za srdce Dorin výplach žalúdka, ktorý som nedávno zažil aj ja sám (alkohol je dobrý sluha, ale zlý pán :) ) - asi aj to mi pomohlo sa s postavami trochu stotožniť... Inak však ide o dosť priemernú teenagerskú komédiu, ktorá mi navyše nepripadala ani veľmi vtipná. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (3)

  • Postava Dory Diamond je částečně inspirovaná přítelkyní Franze Kafky Dorou Dymant. Kafka je ve filmu několikrát zmíněn v hodinách dějin literatury profesora Alcotta. (ČSFD)

Reklama

Reklama