Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul (Jason Biggs) je mladý študent z vidieckeho mestečka. Je slušne vychovaný, vo vlaku vždy uvoľní miesto pre starenku, ku všetkým sa správa úctivo. Lenže keď nastúpi na univerzitu v New Yorku, jeho slušnosť mu odrazu spôsobuje iba problémy. Ľudia vo veľkomestách už dávno zabudli, čo sa patrí. Paul pochopí, že so slušnosťou to nikam nedotiahne. Na univerzite to nemá jednoduché. Každý s kým sa snaží zblížiť, sa mu radšej vyhýba. Jedného dňa sa zoznámi so spolužiačkou Dorou (Mena Suvari), ktorá  sa mu hneď zapáči. Po prednáške sa opäť vracia na svoju izbu, ktorú zdieľa s ďalšími študentmi. Tí si ho iba doberajú a odsudzujú, pretože sa viac ako zábave a alkoholu venuje učeniu. Paul si uvedomí, že ak chce získať Doru a zároveň byť rešpektovaný ostatnými, bude musieť ísť proti svojim zásadám a vychovaniu. Skrátka bude musieť pritvrdiť... (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (121)

DePompon 

všetky recenzie používateľa

Po filme "10 vecí, ktoré na tebe nenávidím" asi jediná americká teenedžerská komédia, ktorú neradím do odpadového materiálu. Milé prekvapenie, sympatické hlavné postavy. :) Mám pocit, že všetky ostatné nevydarené komédie o amerických školách by sa mohli nahradiť touto nezvyčajne na úrovni alternatívou, ktorá ich vlastne celkom vystihla. Wheatus a celý soundtrack je iba ďalšie plus. ()

TommyDiamond 

všetky recenzie používateľa

Zajímavé je, že Jasonovi Biggsovi sedla čepice i role loosera jako ulitá. Ani nevím jestli to myslím jako pochvalu. Jason Biggs je zrovna jedním z herců, kteří se hodí jen do podobných béčkových grotesek….. Mě film neoslnil a ani nepobavil. Je to podprůměrný film pro teenagery s průměrnými výkony herců ( kromě Biggse) a dobrou hudbou..... ()

Reklama

Marze 

všetky recenzie používateľa

Klasické schéma romantické komedie. Hlavní hrdinka je z mého pohledu velmi pohledná a sympatická. Škoda, že je dnes o 17 let starší. Její snaha o prodeji svých vajíček je uvěřitelná. O skutečném takovém případu natočila před pár lety zajímavý dokument studentka FAMU. Ve filmu zazní diskotékové písničky, které nejsou zastaralé ani dnes. ()

Mire 

všetky recenzie používateľa

Môj obľúbenec Jason Biggs ktorý sa skvelo blysol v Amerických koláčikoch tu predvádza opäť fantastický herecký výkon a konečne poriadne zažiarila aj Mena Suvari, ktorá je tu veľmi pekná (rozhodne viac ako v American Pie). Príjemná záležitosť so skvelou ústrednou pesničkou Teenage Dirtbag od už bohužiaľ zabudnutých Wheatus. ()

peto580 

všetky recenzie používateľa

tak si jednou vecer pocuvam vypalovacky a pustim si ,,Wheatus - Teenage Dirtbag,,. V klipe su uryvky z filmu ktory som schvalne vyhladal a pozrel. Ocakaval som nejaky crazy teen bullshit ale nestalo sa. Od vsetkych tych kvazi ,,nemravnych,, veci to bolo odprostene a reziserka nam predlozila umiernenu romanticku komediu s niekolkymi ozaj dobrymi vtipmi a niekolkymi len dobrymi :) Nebolo to extra cool ale na druhej strane to ani neurazilo takze taky pekny priemer. A v konecnom dosledku som s cistym svedomim skonstatoval ,,bolo to gut a nenudil som sa,, Velke plus soundtrackom to je ako keby sa som vratil do roku 2000. Vsetko co tam je frcalo vtedy na VIVE :) ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (3)

  • Postava Dory Diamond je částečně inspirovaná přítelkyní Franze Kafky Dorou Dymant. Kafka je ve filmu několikrát zmíněn v hodinách dějin literatury profesora Alcotta. (ČSFD)

Reklama

Reklama