Reklama

Reklama

Pečie celé Slovensko

(relácia)
Reality-TV / Súťažný
Slovensko, 2021, 80 min

Réžia:

Jeffo Minařík

Hudba:

Tom Howe

Účinkujú:

Juraj Bača (moderátor), Milan Junior Zimnýkoval (moderátor), Jozefína Zaukolcová, Petra Tóthová, Viliam Bajzík, Beáta Karelová, Magdaléna Kelemenová (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Pečie celé Slovensko je talentová reality show zameraná na výnimočné pečenie. Dvanásť finalistov si počas desiatich týždňov zmeria sily v troch výzvach, aby Slovensko mohlo spoznať Majstra alebo Majsterku pekárku. Hodnotiť ich budú prísne porotkyne a cukrárske odborníčky - Jožka Zaukolcová a Petra Tóthová. Programom budú sprevádzať vtipní moderátori, a najmä ochutnávači - Juraj Bača a Milan Zimnýkoval. (RTVS)

(viac)

Recenzie (22)

peetrejr 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavá relácia. Pečenie nie je môj šálok kávy ale toto bolo fajn. Reálne som so v nedeľu zapol telku presne kvôli tejto relácii. Neviem, nie je to ďalšia debilina ako Bez servítky alebo Moja mám vari lepšie ako tvoja. Sú tam proste normálny ľudia, normálny porotcovia aj moderátori. Nápad je pravdepodobne odkukaný z Českej verzie ale to mi nevadí. Nie je to ďalšia televízna sračka ale pre mňa príjemný nedeľný večer. ()

v.indruchova 

všetky recenzie používateľa

Tento typ soutěže mě baví. Však zdá se někdy dosti křečovité, na sílu napráděné, málo autentické. Většina soutěžících i z řady porotců, také moderátoři jsou pro mě nesympatičtí a někteří ještě podivíni navrch. Kde berete tolik takových lidí kteří to neumí a nehodí se před kameru. Byla jsem zvědavá na sloveské pojetí této soutěže, ale prostě mi to nesedlo. Nedalo se na to dodívat. ()

Reklama

janesX 

všetky recenzie používateľa

Sladké výtvory súťažiacich vyzerajú chutne a asi každý z nich to s maškrtami naozaj vie. Za nich palec hore. Ale inak som asi po hodine zistil iba to, že je to pre mňa nepozerateľné. Tvári sa to ako mega-show pre všetkých, reklamami a upútavkami to otravuje celé Slovensko a pri tom si to nájde iba zopár fanúšikov. Kde je chyba? Myslím, že sú najmenej tri. Keby sa  produkcia RTVS sústredila viac na natáčanie televíznych inscenácií a dokumentárnych filmov, žiadna by nebola - to je asi hlavná z nich. Ale pozrime sa trebárs aj na režiséra, veď tento je na čsfd takmer celý v čiernom! No a ďalší problém bude vo mne, no nemôžem si pomôcť, mne sa táto - tak zbytočne nafúknutá show - vôbec nepáči. ()

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

Ansolutní spokojenost ,neviděla jsem všechny díly ale i tak stojí za klobouček zpracování.Vyzdvihnout se musí komentátoři.Vyvarovali se trapných  komentů.Žádný vygradovaný chaos.A naprostá bomba bylo poslední letošní pečení nesoucí se v duchu Vánoc.Kdy pekly známé osobnosti.Kdy porotkyně měly problém se nerozřehtat jako koně.Nebylo tam soutěžní napětí a převládlo uvolnění.Docela ráda jsem opět potkala na obrazovce moderátorku Adéla Vinzceovou Banášovou.Kdy to bylo zase o něčem jiném než o kvízech.Sama soutěžila a zase vynikla její kultivovanost.A i ostatní "soutěžící" se prezentovali velice kvalitními komenty.To vše ještě podtrhla vánoční výzdoba studia.Fakt jsem si to užila. ()

Bob0 

všetky recenzie používateľa

Na to, koľko hlúposti sa teraz na Slovensku točí, veľmi solídna relácia. Aj tí najslabší pekári sú vlastne dobrí, pretože sa to tu berie až veľmi profesionálne a porotkyne hodnotia každú maličkosť. Stále lepšie než Bez servítky a Prostřeno! , kde sa môže prihlásiť hocikto, hoc nevie poriadne uvariť ani párky. Není to bohvieako zábavné, no aspoň to je na úrovni a každý kto rád varí alebo žerie (ja som druhá skupina 🙃) si to môže pozrieť (a závidieť im tie pochúťky 😋). ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (1)

  • Súťažiaci piekli celkovo 81 hodín podľa 150 receptov. Použili 468 druhov surovín, ktorých bolo vyše 1500 kilogramov. (krasomama)

Reklama

Reklama