Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Počas prípravy obhajoby Michael zvažuje možnosť odrozprávať svoj príbeh v dokumentárnom filme. Keď sa Caitlin dozvie šokujúcu informáciu o svojom nevlastnom otcovi, zožierajú ju pochybnosti. (HBO Max)

Recenzie (4)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Slusna psychologicka epizoda, kedy su "slabsie ovecky" "oddelene od stada" a spracovane zalobcami, v zavere sestre celkom slusne utrhne dekel. Co je vsak pochopitelne vzhladom na emocie, ktorymi to musi prekypovat. Chudak blondave dievca. Co sa tyka samotneho manzela, nuz tak moju doveryhodnost napriek svojej neohrabanosti a krcovitosti straca stale viac. Som zvedavy, ci to v zavere bude tak proste, ako "rekonstruovali" experti obhajoby pod schodami, alebo tak krute, ako "prikrasluju" fotografie, kazdopadne sa urcite dozvieme, co to je s tou stitnou zlazou. :) Mierny nadpriemer. Inak, bije sa to s prirodzenostou, ked vidite, co vsetko treba robit, aby sa navonok veci "javili" doveryhodne. Odstrihnete clena rodiny, nie moc uspesneho synaka poslete prec, toho najstarsieho menujete "hlavou" rodiny pre media...hnus. 70% ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Druhá časť o dosť zaujímavejšie rozohráva celú zápletku. Deti sa dozvedajú novinku o svojom otcovi, my sa dozvedáme, že brat a manželka ju asi už vedeli, polícia sa snaží presvedčiť aj členov rodiny Petersenovcov o Michaelovej vine, vidíme rekonštrukciu udalostí z pohľadu polície, ale aj zo subjektivizovaného pohľadu, ktorý celkom uveriteľne predostiera možnosť nehody. No a do hry sa pridávajú aj francúzski dokumentaristi. Záver s potencionálnou smrteľnou zbraňou je v tejto chvíli asi zbytočný. Ale určite sa pozastavíte nad prípravou na sviatky pár dní po smrti matky a manželky, tu mi pripadali všetci na odstrel. ()

Reklama

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Spisovatel Michael a jeho žena Kathleen. Zdá se, že jde o harmonické soužití. Do manželství si každý vzal nějakého potomka z předchozího vztahu, dvě dcery navíc adoptovali. Jenže pak ji on najde zkrvavenou ležet pod schody. Uklouzne po vlastní krvi a udeří se znovu. A pak znovu. Po fázi truchlení se začnou objevovat první pochybnosti a dotazy, kolik toho o Michaelovi jeho děti skutečně vědí. Třeba o jeho sexualitě. A jakmile přichází možnost přečíst si pitevní zprávu, část rodiny svůj názor přehodnotí. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama