Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatiaľ čo sa úrad okresného prokurátora snaží prípad vyriešiť, objavujú sa nové šokujúce podrobnosti o Michaelovej minulosti, ktoré by mohli spochybniť obhajobu. (HBO Max)

Recenzie (7)

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Stále tu máme několik časových os. Události před osudným večerem, pak prosinec 2001, kdy policejní majáky obklopují Michaelův dům, měsíce příprav na soudní líčení. Stále víc se řeší Michaelova bisexualita. Ten sice děti do ničeho nechce tlačit, ale… tlačí. A pak přijde rozhodnutí exhumovat tělo matky dvou adoptovaných sester Ratliffových, aby se potvrdilo tvrzení odborníků před 20 lety, že žena zemřela na mozkovou výduť. Anebo ne? Soud může začít. Mimochodem lehce vzadu tu vykukuje Parker Posey, u jejíž postavy právničky mě baví její potutelný smysl pro humor. Každopádně lehce slabší díl. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Stále viac a viac spoznávame Michaela a jeho záletníctvo, ktorému je venovaná prvá polovica tretej epizódy. Potom vyjde na povrch jedna zásadná informácia týkajúca sa úmrtia spred dvadsiatich rokov a veci začíname vidieť v inom svetle. Každopádne sa konečne začína súd a v podstate tá najväčšia výčitka smerom k doterajšiemu priebehu tkvie práve v tom, že sa začína až po troch hodinách, preto aj nižšie hodnotenie inak kvalitnej časti. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Uz som to tusim, pri nejakom seriali zo sudneho prostredia pisal. Totiz, opat nam tvorcovia ukazali, ako dokladne dokaze takyto proces "roztrhat" akekolvek aktualne dobre vztahy v rodinach. Odcudzenie a klamanie telom na efekt. Scena pri vytahovych dverach bol "hajlajt" epizody. Poludstenie hlavneho DA, zalobcu, prerozpravanym grafickym opisom tragedie z minulosti aspon trosku dodalo sivej zony aj druhej strane. Totiz, ze to nie je arci-manipulativny zlosyn...inak nic-moc. Konecne tu je sudny proces. Kedze je vsak pred nami este vela casti, zrejme to nebude odsypat tak rychlo, ako by som si prial. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama