Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nájemný zabiják, který si přezdívá Virtuoso (Anson Mount), musí splatit dluh u Mentora (Anthony Hopkins). Jedinou informaci, kterou dostal, je čas a místo, kde má zasáhnout cíl. Žádné jméno, žádný popis, nic. Když Virtuoso dorazí na místo, vidí několik možných cílů, včetně krajského šerifa. Neví, jestli zasáhl správný cíl, ale pokud ne, hrozí mu velké nebezpečí. (Streeper)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (23)

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Na svete je mnoho záhad. Pyramídy v Gíze, Bermudský trojuholník, obrazce na náhornej planine v Nazca, diplomová práca Andreja Danka či účasť Anthony Hopkinsa v tejto kokotine. Je to nudné, zbytočné, nudné, slabo zahrané až na Hopkinsonovu pasáž na cintoríne, nudné, predvídateľné, nudné a aby som nezabudol nudné. Od profíka, ktorý celý čas filmu chodí a mrmle si sám pre seba svoje postupy a zásady ako sa neojebať a neskončiť s guľkou medzi parohami by som čakal viac ako to, že s ním nakoniec vyjebe ženská. Aspoň že ukázala kozy. ()

jojo33 

všetky recenzie používateľa

Pomala, az uspavajuca "sniperovka". Anson Mount ma kila charizmy na rozdavanie, ale ten jeho otravny monolog vinuci sa celou, audiovizualne televizne posobiacou snimkou, je silnou fackou divakovi. Virtuoso Hopkins si to kazdopadne kradne pre seba v tych par scenach a Abbie Cornish je sakramentsky sexi aj s tymi kilami navyse. "What do you say cowboy?" ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Vcelku nudna konverzacka so zvlastnym scenarom, kedy riekanka, na koho to slovo padne, ma svoj rozmer. Asi chapem, o co sa scenarista, touto pokludnou zalezitostou snazil, ale toto jeho podanie ma nechava chladnym. Hopkins si odbije par konverzaciek a inak si len posedkava a popija. Bieda. Neodporucam. ()

Acrobat 

všetky recenzie používateľa

Ani nie herci, ani nie režisér s kameramanom a už tobôž nie strihač, ale ten chirurgicky presný monológ hlavného ospalého hrdinu umožňoval aspoň ako také vytriezvenie. Ináč ten film v podstate nikde nezačal a vlastne ani nikam nespel. Skrátka on nemá zmysel. Tie prednesy nedávajú zmysel. Príbeh idúci plne do prázdna pohodlným tempom, kde enormne tlstá Abbie to na diváka skúša, ale ten šikovný vie, že Jeden musí z kole von. Kozičky som si ani nevšimol, lebo sa k nim dopracujeme po hrozivej nude, kde to chce byť nasnímané pomaly ako dokument. Virtuóz je génius, v orchestri, na koncerte. Film týmto virtuózom nemôže byť už len pri zákonitých predpokladoch. Výrazne otupná symfónia, kde Virtuózovi neviem či publikum udelí standing ovation. (videné 28.04.2021, BDrip) ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Prvá tretina je takou pomalou a chladne pojatou skoro až dokumentárnou štúdiou nájomného vraha v štýle pôvodného Mechanika s Bronsonom. No a následne keď sa má už konečne rozbehnúť nejaká zápletka, tak film ešte viac spomalí až som mal pocit, že sa film nieže zastavil, ale začal cúvať. Hlavný hrdina zmätene zvyšnú hodinu pobehuje po nejakom zapadákove a pokúša sa prísť na to, koho má vlastne zabiť. Zistíme to až na konci v šokujúcej pointe, ktorá ale bohužiaľ neslúži na to, aby filmu dodala iný význam alebo ďalšiu vrstvu, ale aby mu dodala aspoň nejaký zmysel. A to je podľa mňa vždy problém. Film by mal od začiatku niekam smerovať, hoci sa to neskôr akokoľvek prevráti naruby. Čo sa týka hereckého obsadenia, tak všetci predvádzajú taký ospalý výkon a už predviedli vo svojich kariérach aj lepšie divadlo. Zaujal ma hlavne Anson Mount ako hlavný hrdina, ktorý mi jak vizážou, tak tým utrápeným pohľadom a tichým prejavom strašne pripomínal Jamesa Caviezela v seriály Person of Interest. No a fanúšikov Abbie Cornishovej určite poteší, že pred kamerou prevetrá svoje kozičky. Za jedno pozretie to asi stojí, pokiaľ máte radi uondané pomalé filmy s náznakom detektívky, ale druhýkrát to rozhodne nikdy viac vidieť nechcem. 5/10. ()

Galéria (111)

Reklama

Reklama