Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Animovaný
  • Dráma
  • Krimi
  • Akčný

Recenzie (11)

plagát

Dobrosrdečné Vánoce (2021) (TV film) 

Taký milý pokojný film zo sympatického mestečka. Pekná vianočná atmosféra a príjemné postavy na pozadí hľadania "tajného Santu".

plagát

Zase Vánoce (2020) 

Film ma prekvapil - je mnohokrát vtipný a nápaditý. Veľa brazílskych filmov nepozerám, tento sa však fakt podaril. Odporúčam na predvianočné obdobie - pobaví, zaujme, ale aj dojme a prinúti k zamysleniu.

plagát

Vánoční kronika (2018) 

Pekný moderný vianočný film obsahujúci zaujímavé myšlienky a dej a tiež niekoľko fakt zábavných a príjemných scén. Postavy sympatické, vo filme je prítomná dobrá vianočná atmosféra, vyzdobené domy, stromčeky, sneh... - proste tak, ako to má vyzerať. Veľmi vhodný film na predvianočné obdobie.

plagát

Nejlepší Vánoce na světě (2023) 

Filmu sa nedarí vybudovať tú správnu vianočnú atmosféru, niečo tomu chýba. Také nemastné-neslané. Pár dobrých či vtipných scén sa ale nájde. Hodnotenie 33 % plne zodpovedá.

plagát

Hora medzi nami (2017) 

Prvá polovica filmu dobrá, tá druhá o niečo horšia a nezaujímavejšia... Mám rád filmy zo zasnežených hôr a v tomto filme máme možnosť vidieť mnoho podôb majestátnych mrazivých veľhôr.

plagát

Vražda v Paříži (2023) 

Z môjho pohľadu lepšie ako jednotka, miestami aj zábavnejšie. Dej určite zaujímavejší ako v jednotke, je tu množstvo bláznivých a bizarných scén popretkávaných tými vážnejšími. Potenciál na ďalšie časti tu určite je.

plagát

Včela na mušce (2022) (seriál) 

Tak mňa tento krátky seriál pobavil. Oceňujem rozdelenie na 9 epizód. Je to vtipné, niektoré scény sa vydarili viac, niektoré menej. Ale tak je to všade. V podstate ale ide o taký menší návrat Mr. Beana.

plagát

Matilda (1996) 

Vždy som mal k tomuto filmu pozitívny vzťah. Možno niečo mohlo byť aj lepšie, ale už legendárne postavy a výroky moje hodnotenie zlepšujú. Treba pripomenúť, že slovenský dabing sa naozaj vydaril. Nájdeme tu vtipné, ale aj poučné momenty a scény. TOP postavy sú určite švihnutá riaditeľka a DeVito v roli otca Matildy.

plagát

Ratatouille (2007) 

Jeden z najlepších animákov, aké kedy vznikli! Oceňujem fungujúci príbeh, ktorý pobaví, zaujme a ani po rokoch neomrzí. Jednoducho - parádna oddychovka.