Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Horor
  • Krimi
  • Komédia

Obsahy (10)

Superjail!

Superjail! (2007) (seriál)

V neskutočnom svete je veľká väznica s maximálnou ostrahou, v ktorej sú umiestnené tisíce nebezpečných väzňov a ktorá je riadená výstredným dozorcom a jeho rovnako zvláštnym personálom.

Top Gear 2010

Top Gear 2010 (2002) (relácia)

Najslávnejší motoristický magazín sveta, ktorý pravidelne sledujú stovky miliónov divákov. Vizuálne pôsobivé predstavenie áut je sprevádzané odľahčeným komentárom, ktorý zaujme nielen technických nadšencov. Pretek auta s rýchlovlakom, futbal s autami a veľa ďalších šialených nápadov. A k tomu všetkému nesúrodá a zároveň skvelo sa doplňujúca trojica vtipných moderátorov.

Plump Fiction

Plump Fiction (1997)

Komediálny efekt je založený na citátoch známych scén z úspešných filmov poslednej doby. Ako naznačuje názov filmu, najviac sa uťahuje z Tarantinových filmov a s chuťou sa tu prehrávajú scény z najrôznejšich gangsteriek, komédií a psychologických filmov.

Ooops!

Ooops! (2008) (seriál)

Zábavná sketch show plná humorných scénok, ktoré akoby boli vystrihnuté zo života. Plná skvelých nápadov a vynikajúcich hereckých výkonov. Jej účelom je, aby sa divák pri sledovaní Ooops! výborne bavil, zasmial a aby sa ku sketch show Ooops! vrátil aj nabudúce. Celá sketch show je postavená na hereckom stvárnení dvoch komikov – Reného Štúra a Svätopluka Malachovského. Ide o výborných divadelných hercov, ktorí majú zmysel pre komediálny žáner a jednotlivé postavy a scénky dokážu skvele zahrať, čím je veľký predpoklad, že si svojím „herectvom“ podmania divácke publikum.

Svetové megaprojekty

Svetové megaprojekty (2004) (seriál)

Britský dokumentárny seriál prezentuje konštrukciu najodvážnejších stavieb súčasnej doby, pričom odhaľuje pozoruhodné a jedinečné technologické inovácie. Mnohé zázraky architektúry považujeme za samozrejmé, ale predsa... Ako bolo možné postaviť napríklad 50 kilometrov dlhý tunel hlboko pod morským dnom, či lietadlovú loď, ktorá sa môže plaviť 20 rokov bez opätovného tankovania paliva?

Ruská vojna: Krv na snehu

Ruská vojna: Krv na snehu (1997) (seriál)

Dokumentárny seriál Ruská vojna je smutným pomníkom na pamiatku všetkých/podľa odhadov 30-40 miliónov/ ľudí, ktorí zahynuli v sovietskych gulagoch pod sovietskou krutovládou. Zomreli počas veľkého hladomoru, zahynuli v bojoch pri Stalingrade, Kursku a na dlhej vojnovej ceste na Berlín. Seriál vznikol vďaka ruským a nemeckým archívnym materiálom za intenzívnej pomoci renomovaných ruských historikov ako profesor Volgokonov, Henrik Borovik, Konstantin Slavin.Vyše dvestomiliónový národ, ktorý obýva šestinu zemského povrchu,prežil 1. svetovú vojnu a krutú občiansku vojnu. Visí nad ním neustáleveľká otázka: Bude v nadchádzajúcej kríze schopný zbaviť sa hrôz tridsiatych rokov? Bude schopný znova získať odvahu a svoju pôvodnú vieru?

Slovensko hľadá SuperStar

Slovensko hľadá SuperStar (2004) (relácia)

Megashow Slovensko hľadá SuperStar patrí medzi najúspešnejšie relácie svojho druhu vo svete a prvýkrát budú môcť zažiť jej atmosféru a zvoliť si spevácky talent posledného obdobia aj diváci Slovenskej televízie. Doteraz bola vysielaná v 28 krajinách sveta, pričom v mnohých z nich padli rekordy v sledovanosti aj v počte odoslaných SMS. Relácia získala aj mnoho významných ocenení napríklad v USA alebo vo Veľkej Británii, ktorá je zároveň krajinou jej pôvodu.

Slovensko má talent

Slovensko má talent (2008) (relácia)

Je to Show, v ktorej sa prezentovali najväčšie talenty Slovenska, ktoré padli porote do oka a prešli castingom. V piatich semifinálových kolách súťažilo 50 talentov a diváci svojími hlasmi posunuli do finále najlepších 10 ľudí alebo zoskupení. A z týcho desiatich súťažiacich mohol len jeden vyhrať hlavú cenu - 3 milióny Slovenských korún.

Nevesta pre milionára

Nevesta pre milionára (2006) (relácia)

Na Slovensku sa rozbehla nová reality show s názvom Nevesta pre milionára, ktorú zahraniční diváci poznajú pod názvom The Bachelor. Princíp je jednoduchý - x dievčat sa stretne v rôznych skúškach aby si získali srdce jedného muža v súťaži - pána milionára.

VILOmeniny

VILOmeniny (2002) (relácia)

Súťažno-zábavná show, v ktorej ide o zápolenie dvoch rodín v ich autentickom prostredí, teda priamo v ich vlastných domoch.

Reklama