Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Horor
  • Komédia
  • Akčný
  • Fantasy

Recenzie (92)

plagát

Barbar (2022) 

POZOR , recenzia obsahuje SPOILER. Myslel som, že základná myšlienka filmu - v dome, ktorý si hlavná postava prenajala už býva niekto iný - bude viac premyslená, ale pre rozuzlenie to nebolo až tak podstatné. Hodnotenie miestami naozaj slušnej atmosféry znižuje stupídne chovanie Tess a absolútne debilný záver ( postrelená žena spadne z veľkej výšky na chodník a potom si kľudne odkráča po vlastných, akože WTF? )

plagát

Walking Dead - Niet inej cesty (2022) (epizóda) 

Opäť veľmi dobrá epizóda WD, ktorá pôsobí predovšetkým záverečnými scénami ako koniec jednej série, s teaserom na ďalšiu. Hlavne sú tu opäť veľmi dobre vykreslené chakaraktery hlavných postáv. Daryl mi je po tejto epizóde este viac sympatický, lebo nielenže je vždy lojálny k svojim ľuďom, ale je férový aj k nepriateľom. Na druhej strane Maggie ma prekvapila tým ako sa zachovala k "Smrťákom", aj keď po tom čím si prešla jej to vôbec nezazlievam.

plagát

Walking Dead - Zvnútra von (2021) (epizóda) 

Pre mňa jednoznačne jedna z NAJLEPŠÍCH epizód celého seriálu Walking Dead, nielen tejto série. Dejová linka s Connie v dome bola nervydrásajuca - a to hovorím ako fanúšik hororov. Viac takýchto častí, prosím 98%

plagát

Walking Dead - Acheron – 1. časť (2021) (epizóda) 

Výborný začiatok novej série. Konečne starý dobrý Walking Dead. Negan dokázal, že je neskutočný hajzel a že mu Maggie mala už dávno odstreliť hlavu .  .  .

plagát

Walking Dead - Tu je Negan (2021) (epizóda) 

Je pre mňa záhadou prečo ma táto epizóda tak vysoké hodnotenie. Tieto (polo)komorné epizódy zamerané na psychológiu jednej či dvoch postáv ma fakt nebavia, predovšetkým keď nemajú zásadný vplyv na vývoj ďalšieho deja. A ani zobrazenie Neganovej minulosti nič nemení na tom, že sprosto zavraždil Glenna - podľa môjho názoru jednu z najsympatickejších postáv v celom Walking Dead. Hviezdu navyše dávam za skvelý výkon Jeffreyho Deana Morgana.

plagát

Walking Dead - Cesty sa rozchádzajú (2021) (epizóda) odpad!

Nikdy by som si nemyslel, že dám nejakej epizóde z Walking Dead hodnotenie Odpad ! Hold, stalo sa. Absolútne zbytočná časť. Namiesto toho, aby sa divák dozvedel napríklad ako prežila Connie, prípadne čím si prešla Maggie dostávame "deratizačnú" epizódu . . .

plagát

Problém tří těles - Meditátor (2024) (epizóda) 

Keby väčšina predošlých dielov mala aspoň také tempo ako táto epizóda, tak by sme mohli hovoriť , že nejde o úplné sklamanie - predovšetkým kvôli veľkým očakávaniam aké diváci od tvorcov mali. Štart vesmírnej misie bol síce zobrazený na slušnej úrovni, avšak chýba mi tu poriadny záver, ktorý navnadí divaka na ďalšiu sériu.

plagát

Problém tří těles - Jedině pokrok (2024) (epizóda) 

Namiesto nadupaneho dobrodružného sci fi, ktoré sa blíži k finále tu máme psychologickú drámu o umierajúcom vedcovi a riešenie jeho "dilemy". Znovu sa pýtam, kde je vidieť tie milióny dolárov čo do projektu Netflix vrazil  . . .

Časové pásmo bolo zmenené