Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Krátkometrážny
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Hudobný

Recenzie (23)

plagát

Rammstein: Du riechst so gut (1995) (hudobný videoklip) 

Podľa mňa je tento klip úžasný :) a to mám dosť rád aj druhú verziu

plagát

Lindemann: Live in Moscow (2021) (koncert) 

Peter Tägtgren je nechutný netalentovaný zaslintaný retard s výzorom vyziabnutej surikaty a Till by urobil najlepšie keby sa spolupráci s podobnými niemandmi vyhýbal.

plagát

Traf to! (2023) (relácia) odpad!

Juraj "Kokot" Tabaček - to je meno primitívnej netalentovanej nevtipnej bzdochy ktorá moderuje tento nestráviteľný odvar odvaru, ktorý som sa vrámci objektivity pokúsil zhliadnuť, no nedalo sa. Okrem totálnej nezáživnosti, pre tento typ programu typický, bol najrušivejší element práve spomínaný "Kokot" a jeho kŕčovité pokusy o humor. Tento nekomik si síce mysĺí že požral všetku múdrosť sveta, no vec sa má tak že je to len všivavý orangutan, vyprdnutá placenta ktorá zázrakom ožila, výtok z kurvinej piče a jedno plesnivé hovno. Ty multiretardovaný turbokokot, až ti raz jebne na hlavu tehla ako si to právom zaslúžiš tak ti možno IQ stúpne aspoň na 60 a dovtípiš sa aký si nepotrebný krepý pokokotenec. Tabaček blbeček daj si sava hrneček! A traf to! Traf to okno! Dúfam že bývaš na vysokom poschodí!

plagát

Judas Priest - Painkiller (1990) (hudobný videoklip) 

Okolo roku 1990 bola skupina Judas Priest v riadnych sračkách. Bol to už nejaký ten rôčik čo sa im podarilo vydať poriadne nadupaný album, na aký boli i sú ich fanúšikovia zvyknutí. Z tohto marazmu ich vytrhlo až to, keď sa im podarilo vyprodukovať geniálny album "Painkiller", ktorý je priam esenciou a dokonalým príkladom heavy metalu. Ku rovnomennej skladbe - o mocnom kovovom anjelovi ktorý zostúpil na tento svet aby potrestal zkrivodlivcov - natočili efektný čiernobiely videoklip. Rob Halford, K. K. Downing, Glenn Tipton, Scott Travis, Ian Hill - také bolo vtedajšie zloženie tejto legendárnej mašiny. Mám ku nim len úctu a skladám hold za dobre odvedenú prácu. Túto skladbu vo svojom perfektnom coveri taktiež o niečo obohatil otec death metalu Chuck Schuldiner a jeho formácia Death.

plagát

Limp Bizkit: Break Stuff (2000) (hudobný videoklip) 

Po prečítaní si storky o tom ako na nejakom udeľovaní cien, kde sa rozhodovalo medzi týmto klipom a klipom od Ratm s nejakým dôležitým ľavičiarskym posolstvom, kde jeden z ratm po vyhlásení víťaza (Bizkit) začal liezť po nejakých stožiaroch s úmyslom udeľovanie prekaziť, kým Eminem naňho kričal aby skočil dole, kým on si myslel že ho povzbudzuje, musím hodnotenie zdvihnúť na štyri hviezdičky. Videl som obe klipy, a hoc si pamätám že ten od Ratm bol fakt vyčančaný, tak z toho od LB si po rokoch pamätám podstatne viac, hoc bol z veľkej miery o prítomnosti celebrít, a nie o dôležitom ľavičiarskom posolstve. Sranda že Limp Bizkit z Rageu vychádzali a mali a možno aj majú ich za idoly. Je to smutný pocit keď na vás pičuje niekto na kom ste vyrastali.... aspoň ich môže hriať tá cena.

plagát

Hated: GG Allin & the Murder Junkies (1993) 

GG bol hudobne úplne na úrovni všetkých tých známych punkových skupín, ako boli Sex Pistols, The Ramones či Dead Kennedys. Vôbec nezaostával. Kto si nepozrel len minútu na youtube, ale si normálne pustil jeho klasiky, a nepočúva pičoviny, to vie. Život tohto punkového mohykána, nadaného umelca, rebela rebelov, pekne približuje snímok "Hated" z réžie Todda Phillipsa, ktorý má na svojom režisérskom konte trebárs Jokera s Joaquinom Phoenixom či populárnu komédiu "Vo štvorici po opici" (ktorú zas moc nemusím). Die when you die when you die you gonna die! Why don't I kill myself sooner?! WHY DON'T YOU KILL YOURSELF SOONER?!!

plagát

Divoké kone (2015) (seriál) odpad!

Fico to vraj vie nejak ukormidlovať. No asi to bude pravda. Slovensko si viac nezaslúži. Dôkazom toho je aj tento predpotopný seriál.

plagát

Pach krvi 4: Krvavý počiatok (2011) 

Tento diel, hoc najslabší zo série, má jedno obrovské plus. Obsahuje tú najnechutnejšiu vzorku opovrhnutiahodných odpudivých uhrovitých postpubertálnych blbečkov (dnes by dozaista pôsobili ako silno dôležití ti***koví skurvenci) zrelých na vykilovanie. O to sa pomocou lacného CGI postará trojica ľudožrútskych zdegenerovaných bratov. Nebojte, dobre viem že ani vy nepozeráte tieto filmy pre scenár a pre krajinky ;)

plagát

Woods of Ypres: I Was Buried in Mount Pleasant Cemetery (2009) (hudobný videoklip) 

I was buried in Mount Pleasant Cemetery, alone and unceremoniously! BURIED! MOUNT PLEASANT CEMETERY, BETWEEN THE MONUMENTS AND TREES! AT THE HEART OF THE CITY! Česť pamiatke Davida Golda.