Reklama

Reklama

Judas Priest - Painkiller

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
Veľká Británia, 1990, 6 min

Recenzie (6)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "Painkiller" je úvodná, v poradí prvá skladba z dvanásteho radového štúdiového albumu anglickej hudobnej skupiny Judas Priest. Album má rovnaký názov ako tento song. Vyšiel tretieho septembra roku 1990 pod značkou vydavateľstva Columbia Records. Ku vymakanej, rýchlej, energickej piesni "Painkiller" bol natočený výborný čiernobiely videoklip. Ostrieľaní borci z Judas Priest to roztočili na plné obrátky. Bohovsky vyhučaný heavy metal. **** ()

Fender 

všetky recenzie používateľa

Legendární album a legendární videoklip pro stejnojmennou skladbu tohoto alba. Pro takový nářez zde zvolili lehce epileptický videoklip, který ten metal pořádně vydupal. Prostě klasika. ()

Martyr.blood 

všetky recenzie používateľa

Okolo roku 1990 bola skupina Judas Priest v riadnych sračkách. Bol to už nejaký ten rôčik čo sa im podarilo vydať poriadne nadupaný album, na aký boli i sú ich fanúšikovia zvyknutí. Z tohto marazmu ich vytrhlo až to, keď sa im podarilo vyprodukovať geniálny album "Painkiller", ktorý je priam esenciou a dokonalým príkladom heavy metalu. Ku rovnomennej skladbe - o mocnom kovovom anjelovi ktorý zostúpil na tento svet aby potrestal zkrivodlivcov - natočili efektný čiernobiely videoklip. Rob Halford, K. K. Downing, Glenn Tipton, Scott Travis, Ian Hill - také bolo vtedajšie zloženie tejto legendárnej mašiny. Mám ku nim len úctu a skladám hold za dobre odvedenú prácu. Túto skladbu vo svojom perfektnom coveri taktiež o niečo obohatil otec death metalu Chuck Schuldiner a jeho formácia Death. ()

Reklama

Reklama