Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(160)

Obsahy(1)

Statok Holzmanka, kde sa uprostred nádhernej prírody chovajú ušľachtilé kone, v sebe ukrýva temné tajomstvo. Keďže minulosť je neúprosná, dobieha svojich aktérov a dávne hriechy sa pomaly začnú vynárať na povrch. V pozadí veľkej ságy zbohatlíckej rodiny Závodských a potomkov starého rodu Karpatských Nemcov - Holzmannovcov sa ukrýva utajený zločin z konca druhej svetovej vojny. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (53)

The M 

všetky recenzie používateľa

Hviezda čisto len za skvelé zábery na okolie a kone. A to je asi tak všetko, čo sa dá o tomto povedať. Ako sorry, ten istý dej už skoro po stýkrát prerobený do iného prostredia. Raz sú to kone, potom víno, potom drevo - proste dajaký biznis a najlepšie bohatá rodina, čo žije na zámku. A ešte k tomu vždy všetci zo seriálu chodia do toho istého baru/reštaurácie, ktorý tu tuším vyzerá rovnako ako v niektorom z markízáckych serialov z minulosti. Keď už tie televízie chcú do niečoho vrážať peniaze, mali by sa ísť najprv niekam do zahraničia učiť ako na to a potom tvoriť. I keď... slovenským divákom(čkám) to asi vyhovuje, pretože ak by to nikto nepozeral, nikdy by to nevysielali. Fakt, nejde na to pozerať. Vďakabohu za internet, kde si človek nájde presne taký seriál, aký chce a pritom sa ani nemusí hanbiť, že ho pozerá. Na druhej strane ale zamrzí, že sa na slovenskej televíznej scéne nenájde žiadny momentálne bežiaci seriál, ktorý by sa dal pozerať. Smutné. ()

JohnMiller odpad!

všetky recenzie používateľa

Moja mama sa na to tak veľmi tešila. Tv spoty s krásnymi koňmi boli pekne nakrútené. Upozorňoval som ju, že toto bude to isté ako búrlivé čučo či králikáreň... A nemýlil som sa, respektíve mýlil, bolo to ešte horšie.. Dokopy som možno videl iba jednu časť ale bohate mi to stačilo, myslím, že to po čase nahradil seriál Zoo, ďalšia katastrofa. ()

Reklama

janesX odpad!

všetky recenzie používateľa

Tento seriál má naozaj ambície byť NAJ, a to v nejednom ohľade - drží si jednoznačné prvenstvo vo vtieraní sa do zadku divákovi. No tak pardon, ale to je môj osobný dojem. NAJprv sa o to snaží primitívna pesnička, ktorá je presne tá, akú by som sám sebe nikdy nepustil. No a samotný seriál, ten akoby chcel vypadnúť z oka tureckej či akej telenovele. No ešte keby sa tí naši herci predabovali. Celý dej a obsah jednotlivej epizódy by sa dal prirovnať môjmu najnudnejšiemu dňu aký som kedy prežil, respektive (keď/ak) prežijem. Dnešná epizoda bola tušim o tom ako správne zametať schody, alebo také čosi. Divoké kone mali byť zrejme ako ušité na mieru slovenskému divákovi. Myslím že naša divácka odpoveď, tu na stránke hore vpravo, hovorí za všetko. No aj tak pre istotu: Ľudia, ktorých sa stále snažíte kŕmiť tímito odpadkami, vám svoje druhé aj tretie šance dávno dali. Toto si len pekne vy sami pozerajte - my totiž oslov ani volov doma nemáme. Aktuálne 15% sú tam asi z ľútosti. Jedno ale nechápem: prečo niekedy scénarista a tiež..(ehm)režisér neskúsia radšej rúbať drevo alebo robiť trebars bankára.. sami by z toho nakoniec mali len prospech - v telke by išlo niečo jej hodné, viac by bolo dreva a aj peňazí v banke. ()

Jard odpad!

všetky recenzie používateľa

Už len nápad vymyslieť nový denný seriál bol úplný nezmysel. Možno prvé časti mohli byť celkom dobré, ale čím sa denný seriál dlhšie vysiela, tým sa z toho stáva úplná primitívna telenovela. "Ten chce toho, támtá chce toho...a ten prenáša preprávky a ten len bedničky...". Ešte sa k tomu pridávajú každých 10 minút polhodinové reklamy TV Joj. Možno, keby to bolo na báze seriálu, ktorý ide len raz za týždeň, asi by som to pozerával. Určite, aj herci by robili pod menším stresom a zvýšila by sa kvalita obrazu aj scenáru. ()

DJ Rocco iNc odpad!

všetky recenzie používateľa

Avizovať, že tento seriál je od tvorcov úspešného seriálu Búrlivé víno, vôbec nie je namieste, pretože toto nie je seriál, ale lacný a trápny brak, ktorý by mali radšej stiahnuť z televíznej obrazovky. Už keď som videl promo video, ktoré bolo pustené na internet možno aj pred pol rokom, vedel, som, že to bude nepozerateľné, no dnes som sa iba uistil, že to tak naozaj je. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama