Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Obľúbení herci (8)

Mark Wahlberg

Zbožnujem spôsob akým hrá. Už na prvý pohľad je to veľmi sympatický človek a ešte keď začne rozprávať....Už len jeho účasť zdvihne kvalitu filmu o niekoľko stupňov hore. Obľúbené filmy: TŘI KRÁLOVÉ, ODSTRELOVAČ, SKRYTÁ IDENTITA, LÚPEŽ PO TALIANSKY, PLANETA OPIC.

Johnny Depp

Johnny je samozrejme vynikajúci herec. O tom niet pochýb, ale za to že sa dostal do mojej hereckej TOP-ky môže jednoznačne Jack Sparrow!!! To ako zahral tohto geniálneho piráta je naozaj geniálne. Ďalšie obľúbené filmy sú KOKAIN, OSPALÁ DIERA, VTEDY V MEXIKU, STRIHORUKÝ EDWARD a vynikajúci SWEENEY TODD. Práve spolupráca s Timom Burtonom je úžasná a filmy ktoré z toho vzniknú ma dokážu oslniť.

Shia LaBeouf

Stúpajúca hviezda ktorú som si obľúbil už v skorších filmoch ako DIERY, JÁ ROBOT atď. Moje sympatie stúpali a stúpali....až sa Shia dostal sem-medzi mojich obľúbených hercov. Úplne super bol v TRANSFORMERS a DISTURBIA bola preňho ako stvorená. To boli aj obľúbené filmy :) Upgrade: EAGLE EYE-supér. Mám taký pocit že Shia zahral v každom filme geniálne. Super!

Russell Crowe

Maximálne charizmatický herec ktorý ma dostal v nejednom filme. Do svojej postavy vždy dáva dušu a to sa len tak niekomu nepodarí. Excelentný výkon podal najmä v trháku GLADIÁTOR. Ďalšie obľúbené filmy: ČISTÁ DUŠA, ŤAŽKÁ VÁHA, SKÚŠKA ŽIVOTA, 3:10 VLAK DO YUMY.

Ewan McGregor

Určite je ako herec veľmi dobrý vo viacerých filmoch ale mňa osobne najviac zaujal vo filme OSTROV, BLACK HAWK DOWN či TRAINSPOTTING. Ale už len za to ako hral v STAR WARS si zaslúži veľký potlesk. U mňa jednoznačne: Ewan McGregor = Obi-Wan Kenobi

Bear Grylls

Bear je trieda. Na Ultimate Survival sa môžem pozerať vo dne v noci :)