Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenzie (566)

plagát

Double Blind (2023) 

EPIC! Trippy AF!                                                                                                                                         .

plagát

Expendables 4 (2023) 

Čistokrvný prepadák, ktorý nemal vzniknúť.

plagát

Jde si pro nás noc (2018) 

Kung čosi fu. Občas nejaká dobrá scéna, zlí herci, divný zvuk, príbeh ako vychladnutá vifonka. Toto som mohol obísť…

plagát

The Last of Us (2023) (seriál) 

Okrem Mandaloriana a pár pekne vymodelovaných kulís mi táto nekonečná nuda ponúkla len radosť z poslednej epizódy. Vďakabohu je koniec.

plagát

On sa bojí (2023) 

To ma poser! Úžasný filmový zážitok. Treba vidieť.

plagát

65 (2023) 

Jednoznačný prepadák, ktorý okrem pár zaujímavých dinosaurov neponúka absolútne nič. Skvelý námet spláchnutý do záchoda. Adam Driver sa týmto filmom určite nebude chváliť.

plagát

Shazam! Hnev bohov (2023) odpad!

Infantilná, nevkusná bodka za jednou superhrdinskou érou. Humor vyliezol priamo z hollywoodskej latríny a herecké obsadenie má rovnaký zdroj. Bez drahých vizuánych efektov, ktoré sú dnes už tak neoriginálne že sa pri nich človek ani nepozastaví, by som si túto plytkú frašku pomýlil s akýmkolvek Asylum kúskom. Urážlivé. Odpad.

plagát

Príbeh žraloka (2004) 

Film o hlúpom, zakomplexovanom rádoby frajerovi, ktorý sa zamotáva vo vlastných klamstvách aby si získal umelý rešpekt? Deťom to naozaj nepúšťajte.

plagát

Deň nezávislosti (1996) 

Toto je tak blbé že to ani nemôže byť dobré. Z odstupom času po 20ti letech mi nezostala dostatočná naivita aby som tento brak ocenil. Malá hviezdička ani neviem za čo. Asi za snahu, ktorú do toho vložilo veľa ľudí.