Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Obľúbené seriály (9)

Avatar: Legenda o Aangovi

Avatar: Legenda o Aangovi (2005)

E1 - E2: Skvelé!! Jednoducho úchvatný začiatok!!! Som zvedavý na ďalšie epizódy. E3 - E5: Pokračuje to v slušnom tempe. Hodnotenie zostáva. E6 - E11: Stále som do toho kvalitne zažraný takže nie je čo riešiť :) E12 - E20: Milujem tento seriál!!! Posledné dve epizódy boli 500 percentné!!! THE END Práve som dopozeral najúchvatnejší animovaný seriál všetkých dôb! Vtiahne vás do príbehu tak silno, že nedokážete prestať pozerať aj niekoľo epizód naraz. Keby som bol na dôchodku a nemal iné starosti tak by som AVATARA pozrel na jeden krát bez väčšej prestávky. Niečo neskutočné, až mi je ľúto že to skončilo...TEAM AVATAR, ako povedal Sokka, mi bude chýbať.

Futurama

Futurama (1999)

Nič ma nedokáže rozosmiať viac ako Futurama! Milujem ju!

Simpsonovci

Simpsonovci (1989)

Na Simpsonovcov sa môžem pozerať HOCIKEDY a nikdy ma nenudia. Aj keď pozerám diel kt. som videl už 20x stále sa dobre bavím. Ďalší z mojich NAY-1000%

Death Note - Zápisník smrti

Death Note - Zápisník smrti (2006)

Po prvej epizóde som doslova nadšený! Stále viac a viac sa mi začína páčiť anime a to aj vďaka Death Note. Teším sa na ďalšie epizódy. UPGRADE: Mám za sebou 23 dielov a som viac ako nadšený! Totálna špica. Navyše seriál dopĺňa úžasná hudba takže hodnotenie je na vrchole. UPGRADE 2: Takže blížim sa ku koncu a sám nemôžem uveriť tomu, že diely ktoré zaostávali za ostatnými boli max. 3. Okrem nich je celý seriál napínavý, plný zvratov a skvelej atmosféry. Kira a jeho plány sú tak nečakané a skvele premyslené že sa mi až rozum zastavuje. Jedniné čo ma sklamalo bol L. Bez spoilerov-kto to videl ten vie, kto nevidel uvidí :) UGRADE 3: Hotovo. Koniec mám za sebou. Naozaj silný koniec. Tento seriál si zaslúži byť tam kde je. Odporúčam aj tým čo nemajú radi anime. Určite zmenia názor ako ja.

Dr. House

Dr. House (2004)

Spočiatku ma House obchádzal veľkým oblúkom až som sa konečne rozhodol že si pozriem jednu epizódu. To bol krok, vďaka ktorému som spoznal veľmi zaujímavého doktora s neobyčajnými metódami v podaní skvelého Hugha Laurieho, ktorý zahral svoju úlohu tak presvedčivo a urobil z doktora tak sympatického a tajomného muža, že si zaslúži hodnotenie aké mu dávam.

True Blood: Pravá krv

True Blood: Pravá krv (2008)

Tak prvý diel bol slušný. Myslím že to bude ďaľší zaujímavý seriál. /// Končím prvú sériu a som veľmi spokojný. Zatiaľ SUPER seriál. Upgrade na 5* /// Posledná epizóda prvej série = naprosto úchvatná!!! Tento seriál treba vidieť!!! /// Pomaly koniec druhej série a tento seriál mi tak prirástol k srdcu že sa nemôžem dočkať tretej! Totálna bomba! /// Ani si to neuvedomujem...prvý diel som videl pred vyše 3 rokmi. Na tú chvílu si pamätám ako keby to bolo včera. Starý notebook, streamované video z internetu v hroznej kvalite, aká to nostalgia. Momentálne čakám na zajtrajšok na novú epizódu...taká doba a stále ma tento seriál sprevádza v živote. 100%