Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Obľúbené filmy (10)

Princezná Mononoke

Princezná Mononoke (1997)

Absolútny vrchol filmového umenia. Všetko čo má byť človeku povedané o živote, je tu.                                                                         ,,Spravte kópie a strielajte ich do vesmíru.“

Double Blind

Double Blind (2023)

EPIC! Trippy AF!                                                                                                                                         .

Temný rytier

Temný rytier (2008)

Na tento film som sa strašne tešil. Bohužial, je tu len päť hviezdičiek. Temný rytier je proste úžasný film, žiadna rozprávka. Aj keď bolo na filme veľa dobrého, musím povedať že pre mňa bola hlavná postava Joker. Heath Ledger podal naozaj nadľudský výkon. Škoda že to bola jeho posledná rola. A preto musím povedať, že Heath Ledger s tvárou šialeného zločinca Jokera, predviedol najlepši herecký výkon za tento rok. Aspoň podľa mňa. Heath, máš odomňa 7*.

Star Wars: Epizóda III - Pomsta Sithov

Star Wars: Epizóda III - Pomsta Sithov (2005)

Úchvatné! Epizóda III prekonáva všetky ostatné vo všetkých smeroch! Je to majstrovské dielo ktoré si zaslúži byť oslavované a chválené. Nerozumiem poznámkam na Haydena ktorý bol podľa mňa vynikajúci. Hlavne úžasný súboj Anakina s Obi-Wanom pri ktorom som ani nedýchal a Anakinova porážka, ktorá bola tak nesutočne plná emócií že mi vhŕkli slzy do očí. Bezkonkurenčných 100%. tento film zo mňa spravil ešte väčšieho fanúšika Star Wars ako som bol.

Disturbia

Disturbia (2007)

Shia LaBeouf bol proste vynikajúci. Je to talent a dokáže ma dostať v každom jeho filme! Tento film ma ohromil vo všetkých smeroch. A zostáva to tak aj po cca 20-tich zhliadnutiach :) Názor mám asi aj podľa toho že je to o teenageroch a takých filmov je málo (dobrých).

Schindlerov zoznam

Schindlerov zoznam (1993)

Práve k tým najlepším filmom nedokážem veľa napísať. Asi je to tým že po zhliadnutí takéhoto filmu nemám slov. Jednoducho povedané, genialitu netreba komentovať. Kaźdý kto tento film videl príde sám na to, že dopozeral geniálny film. Viac ako 3 hodiny, a pre nudu neostalo miesto! Viac ako 3 hodiny pútavého krásneho filmu! Viac ako 3 hodiny diela velkolepého majstra ktorý si zaslúži viac ako pochvalu. Zaslúži si obdiv. A preto je pre mňa Steven nie len režisér. Je to režisér ktorý točí filmy srdcom a jeho diela sú toho dôkazom.