Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Obsahy (5)

Apollo 18

Apollo 18 (2011)

Existuje dôvod, prečo sme už nikdy viac nešli na Mesiac...

Film o reálnej misii do vesmíru, ktorú NASA v roku 1970 zrušila.

Paranormal Entity

Paranormal Entity (2009)

Horor natočený v duchu úspešného predchodcu Paranormal Activity.
Hlavné postavy filmu sú dospelí súrodenci Samantha a Thomas Finleyovci a ich matka, ktorej nedávno zomrel manžel a preto sa s ním snažila kontaktovať. Po nejakom čase sa začali v ich dome diať zvláštne veci.
Spočiatku si mysleli, že to je duch ich nebohého otca, ale po tom, čo sa stále častejšie stávala obeťou zvláštnych aktivít Samantha, začnú mať strach, že ide o nejakú temnú silu.

Bez alibi

Bez alibi (2000)

Biznismen Bob Valenz sa stal terčom bezcitného kriminálnika, ktorý si ho zmýlil so zlodejom. Tento zlodej mu ukradol veľkú čiastku drogových peňazí a je iba na Bobovi, či sa dostane z nemalého problému, v ktorom mu ide o život.

Život jako ohňostroj

Život jako ohňostroj (1997)

Kriminálna dráma z 50. rokov o Martym a Carol, dvoch oddaných súrodencoch, ktorí sa stále navzájom ochraňujú. Sú to partneri v podvodoch a vraždách a ich vzájomná oddanosť sa obrátila na erotickú. Marty je zvodný podvodník na úteku pred políciou a Carol je nezávislá šľapka, ktorej posledný klient zomrel. Priatelia bojujú o prežitie v rozbitom svete plnom kriminality. Nadviažu styk s utláčanou policajtkou, ktorá podľahne Martymu a stane sa z nej túžbou hnaný netvor - ľahký terč pre jeho nový podvod. Majiteľka vysoko speňažiteľného plážového domu je pre Martyho a Carol veľká šanca na prerušenie rozkývaného života a únik od ustavičného rýpania ich matky.

Seed

Seed (2007)

Nadprirodzený príbeh o bezohľadnom sériovom vrahovi, ktorý prežil trest smrti na elektrickom kresle. Väzeňským strážam sa nepodarí vyhnať z vraha zlo, a nechtiac uvolnia vražedné monštrum. Výsledné kraľovanie násilia s extrémnym mučením nastavuje nový štandard pre hororový žáner.

Reklama