Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dokumentárny

Obsahy (13)

Krize

Krize (1946)

Príbeh zachytáva jednoduchý život mladého dievčaťa so svojou náhradnou matkou. Dievča priťahuje život vo veľkomeste, preto prichádza do Štokholmu, kde chce žiť so svojou skutočnou matkou. Avšak až na tomto mieste postupne odhaľuje temné stránky ľudí i veľkomesta.

Sim Salabim

Sim Salabim (2008)

Krátkometrážny animovaný film Sim Salabim, ktorý bol uvedený pred celovečerným filmom Wall-E (2008) od Pixaru, pojednáva o hladnom zajacovi, ktorý slúži svojmu kúzelníckemu pánovi na jeho predstavenia. Avšak čo sa stane, ak sa vyhladovaný zajac tesne pred začiatkom predstavenia vzoprie svojmu pánovi?

This Is England '86

This Is England '86 (2010) (seriál)

Od tvorcov filmu This Is England, víťaza ceny BAFTA prichádza nový seriál. Shaun, ktorý sa chystá odísť zo školy, pretože mu do budúcna neponúka dobré uplatnenie v zamestnaní. Woody a Lol sa chystajú konečne zapečatiť ich vzťah, avšak s ich svadbou nepojde všetko podľa plánu

Ze života loutek

Ze života loutek (1980) (TV film)

Film mapuje rozpad vzťahu Kataríny a Petra Egermannovcov. Kým ho Katarína podvádza, zdrvený Peter upadá do depresií, ktoré ho vedú k zavraždeniu prostitútky, s rovnakým menom ako jeho žena.

Kung-fu frajer

Kung-fu frajer (2007)

Realitný maklér Stan Minton (Rob Schneider) spanikári, keď sa dozvie že musí ísť do väzenia za podvod. Bojí sa totiž toho, že vo väzení bude znásilnený. Táto obava ho vedie k tajomnému guru (David Carradine), ktorý mu pomôže a premení ho na majstra bojových umení. Vo väzení svoje schopnosti využíva na získanie rešpektu. Stáva sa lídrom, ktorý prináša do väzenia mier a pokoj. Avšak správca väznice má iné plány. V ceste mu stojí jedine Stan...

Fringe

Fringe (2008) (seriál)

Seriál Fringe je už štvrtým spoločným projektom J.J. Abramsa a producenta, scenáristu Alexa Kurtzmana (Alias, Mission: Impossible III, Star Trek). Všetko sa to začalo pádom lietadla, no ktorého palube nastala podivná nehoda. Všetci ľudia na palube zomreli. Do prípadu je zapojená agentka FBI Olivia Dunham, ktorá však odhaluje to, že do tohto zvláštneho prípadu sú zapojení ľudia aj z vyšších vládnych miest.

Po zkoušce

Po zkoušce (1984) (TV film)

Divadelný režisér Henrik Vogler často zostáva v divadle po skúškach, aby porozmýšľal. V ten deň sa Anna, mladá herečka, do divadla vráti, údajne hľadajúca náramok. Začnú sa rozprávať. Rozpráva o jej nenávisti k mŕtvej matke, herečke – Voglerovej milenke. Vogler sa zamyslí a rozpamätá si deň, keď jej matka prišla po skúške, prosiac ho, aby s ňou išiel na izbu. Vogler sa zobudí a Anna ho oboznámi s dôvodom, prečo sa vrátila...

Dr. Horrible's Sing-Along Blog

Dr. Horrible's Sing-Along Blog (2008) (seriál)

Tragikomický muzikál, vytvorený exkluzívne pre distrubúciu po internete. Rozdelený do troch častí ako samostatné epizódy. Rozpráva príbeh zloducha Dr. Horrible (Neil Patrick Harris), superhrdinu Captain Hammer (Nathan Fillion) a jeho lásky Penny (Felicia Day).

Homo erectus: človek erektívny

Homo erectus: človek erektívny (2007)

Komédia, zasadená do predhistorického obdobia, zobrazuje život nešťastného Ishba (Adam Rifkin), ktorý žije spolu so svojimi rodičmi (David Carradine a Talia Shire) a spolu so svojím kmeňom. Túži po inom živote a tak vytvára rôzne predmety (zubnú kefku, nohavice). Ostatok kmeňa ho avšak pokladá za blázna. Jedného dňa sa zaľúbi do krásnej Fardart (Ali Larter), avšak neuspeje. Fardart má oči iba pre Ishbovho brata Thudnika (Hayes MacArthur).Keď veci nemôžu byť horšie, ich kmeň je napadnutý druhým kmeňom z druhej strany kopca. Podarí sa Ishbovi získať Fardart? Podarí sa mu svoj druh naučiť niečo nové pred tým než bude...históriou?

Přístav

Přístav (1948)

Berit, mladá žena so samovražednými sklonmi, žije v prístavnom meste. Námorník Gösta ju odradí od samovraždy – zamilujú sa do seba. Prenasledovaná jej problémovou minulosťou, začne Gerit dúfať, že jej vzťah s Göstom ju dokáže zachrániť pred samozničením.

Za štěstím

Za štěstím (1950)

Príbeh mladej dvojice, ktorá hrá spolu vo Švédskom orchestri.

Letní sen

Letní sen (1951)

Marie, mladá baletka, ktorá stretne bohatého chlapca Henrika a zamiluje sa do neho. Počas posledných dní ich vzťahu si Henrik poraní hlavu a chrbát. Tieto udalosti zmenia jej nasledovný život.

Tváří v tvář

Tváří v tvář (1976)

Dr. Jenny Isakssonová, psychiatrička, je vydatá za ďalšieho psychiatra; obaja sú úspešní. Neskôr Jenny začne blúzniť a je prenasledovaná obrazmi z jej minulosti. Nakoniec nemôže fungovať ako manželka, doktorka a ani ako jednotlivec.

Reklama