Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Romantický
  • Komédia
  • Historický
  • Thriller

Obsahy (42)

Uriga mannan gijeok

Uriga mannan gijeok (2018) (seriál)

Obyčajný človek, kuchár zomrie pri autonehode, ale jeho duch sa prebudí v inom mužovi s rovnakým menom a vekom, ale s úplne odlišným pozadím. Stane sa hlavou dvoch rodín a trápi sa nad svojimi dvoma rôznymi ženami.

Abeonim jega mosilgeyo

Abeonim jega mosilgeyo (2016) (seriál)

Otec Hyung Seob a mama Jung Ae tvrdo pracovali, aby vychovali svoje štyri deti, teraz pripravení užiť si dôchodok, ale jedného dňa sa všetky ich deti presťahujú späť do domu. Hyun Woo sa vracia do Kórey, aby sa pomstil za to, že sa odlúčil od svojho jediného brata a bol poslaný do Ameriky. Stretáva sa s Jung Eun, s ktorou sa raz stretol v New Yorku. Dokáže Hyun Woo prekonať svoju ťažkú minulosť a posunúť sa ďalej, aby našiel lásku? V tom istom čase sa Sung Joon opäť stretáva s dievčaťom menom Dong Hee, s ktorým sa krátko stretol na Taiwane, no nájde ju bývať v dome svojich rodičov v Kórei. Nájdu Sung Joon a Dong Hee pravú lásku? Seriál je o karmických spojeniach, rodinných hodnotách a mladých ľuďoch, ktorí sú predurčení zamilovať sa.

101 beonjjae peuroposeu

101 beonjjae peuroposeu (2006) (seriál)

Večný starý mládenec Park Dal Jae má za sebou viac rande na slepo, než dokáže spočítať, no stále si nevie nájsť ženu. Je to ťažké, keďže nie je mladý, pekný ani bohatý, no má srdce na správnom mieste. Na svojom 100. rande konečne stretne dokonalé dievča, 29-ročnú hlásateľku Han Soo Jung. Smrť jej prvej lásky, Chan Hyuka, zastavila život Soo Jung. Jej teta ju prinúti ísť na rande naslepo s Dal Jae a Soo Jung je prekvapená, že hovorí presne tie isté slová, ktoré povedal Chan Hyuk, keď ju požiadal o ruku. Nahnevá sa, keď sa neskôr dozvie, že ho trénoval jeho mladší brat. Soo Jung sa k nemu snaží správať chladne, ale naivita čistého srdca Dal Jae ju rozosmeje. Keď sa mu Soo Jung postupne otvára, Dal Jae začína dúfať, že jedného dňa opätuje jeho city. Potom sa však v živote Soo Jung náhle objaví Woo Suk, ktorý vyzerá presne ako Chan Hyuk.

Skate into Love

Skate into Love (2020) (seriál)

Rýchlokorčuliarka skríži cestu s bohom ľadového hokeja ich školy. Napriek tomu, že začali zlou nohou, vydajú sa na cestu za svojimi snami. Li Yu Bing je plachý, tichý chlapec na základnej škole. Sníva o tom, že sa stane profesionálnym hokejistom a je obdarený obrovským talentom. Nemôže však vystáť svoju spolužiačku, hlasnú a drsnú Tang Xue, ktorá ho napriek spoločnej láske ku klzisku šikanuje a znevažuje. Keď vyrastú, nečakane sa stretnú na univerzite, kde sa ich osudy uberali veľmi odlišnými cestami. Li Yu Bing je teraz najslávnejším hráčom ľadového hokeja na univerzite, zatiaľ čo Tang Xueho sny stať sa profesionálnou rýchlokorčuliarkou sa začínajú rúcať. Li Yu Bing spočiatku vidí opätovné stretnutie ako príležitosť pomstiť sa dievčaťu, ktoré z jeho čias na základnej škole urobilo nočnú moru. Využije svoju vplyvnú pozíciu na univerzite na získanie Tang Xue ako svojej asistentky v nádeji, že ju potrápi. Ale veci nejdú celkom podľa plánu. Postupne si Li Yu Bing všimne, že Tang Xue nie je až taká zlá, a chápe, že v skutočnosti môže byť skvelým zdrojom inšpirácie pre jeho vlastné športové sny. Na oplátku jej pomáha znova sa zamilovať do športu, ktorého sa už chystala vzdať. Ich novo nájdená harmónia na ľade však nebude bezproblémová, najmä keď sa dvojica musí potýkať s nesúhlasnými rodičmi a láskou. Táto dráma bola nakrútená podľa románu autora Jiu Xiao Qi.

Kwinka meikeo

Kwinka meikeo (2018) (seriál)

Webový seriál o podivínskom dievčati, ktoré sa stáva krásnym. Pomáha jej 6 hlavných hercov.

도시락

도시락 (2010) (seriál)

Lia je indonézska vysokoškolská študentka, ktorá študuje v Kórei. Yong je kórejský chlapec, ktorý miluje varenie a je zamilovaný do Lie. Snaží sa nájsť špeciálny spôsob, ako si získať jej srdce.

Boksunoteu 2

Boksunoteu 2 (2018) (seriál)

Stredoškoláčka Oh Ji Na objaví vo svojom telefóne novú aplikáciu, ktorá ponúka pomstu tomu, koho meno do nej napíše. Dostane sa do milostného trojuholníka s bratmi, ktorí sa prisťahujú do susedstva. Robin je rebelantský tínedžer, zatiaľ čo Jae Yi je vzorný študent a títo dvaja bratia majú tajomstvo, o ktorom nikto nevie. Oh Ji Na má sestru Oh Sa Na, ktorá sa do nich na prvý pohľad zamiluje.

Geunyang saranghaneun sai

Geunyang saranghaneun sai (2017) (seriál)

Veľká nehoda si vyžiadala životy 48 ľudí. Navždy sú poznačené aj životy pozostalých, tých, ktorí prišli o svojich blízkych a tých, ktorí sú napojení na strany, ktoré tragickú udalosť obviňujú. Keď mal Lee Gang Doo 15 rokov, sníval o tom, že bude hrať za kórejský národný futbalový tím, ale vážne zranenie, ktoré utrpel, tieto sny zničilo. V nasledujúcich rokoch trávi Gang Doo svoje dni bojom s fyzickou a emocionálnou bolesťou, keď sa snaží uživiť svoju sestru, splatiť dlh a žiť skromne. Keď mala 15, Ha Moon Soo prežila nehodu, no aj po rokoch ju stále sužujú nočné mory. Býva nad ženskými kúpeľmi, ktoré prevádzkuje jej matka. Špecializuje sa na vytváranie architektonických modelov, ktoré sú kľúčovými bezpečnostnými prvkami vo všetkých veľkých procesoch plánovania budov. O niekoľko rokov neskôr sa má na mieste nehody začať stavebný projekt. Prináša bolestivé spomienky pre Gang Doo, Moon Soo a všetkých, ktorí sú spojení s tragédiou. Zatiaľ čo niektorí sú proti projektu, iní sa zapájajú do procesu výstavby. Keď sa títo ľudia skrížia, navzájom si pomôžu čeliť traume a prekonať bolesť. Spoločne napredujú a nachádzajú novú vôľu žiť a prijať budúcnosť.

Dangsineul joomoonhabnida

Dangsineul joomoonhabnida (2015) (seriál)

Yeo Gook Dae (Yunho Jung) je talentovaný šéfkuchár, ktorý má zlomené srdce kvôli rozvodu. Jeho emocionálna bolesť sa skrýva za jeho drzým prístupom a nadšením pre varenie. Jeho srdce sa neskôr uzdraví, keď sa znova zamiluje. 28-ročná Park Song Ah je po odchode zo zamestnania doma. Na želanie svojho brata ide pre donášku obeda a stretne troch atraktívnych mužov. Pekné a chutné jedlo, ktoré pripravujú, sa jej dotkne a jeden z nich ukradne jej srdce. Roztomilý vtipný príbeh o dvojici, ktorá sa neustále háda, no ich vzťah postupne prerastie do čistej nevinnej lásky.

Next Door Witch J

Next Door Witch J (2021) (seriál)

Lee Woo Bin je generálnym riaditeľom začínajúcej kozmetickej spoločnosti. Jeho produkty sú uznávané Seo Je Yi, hviezdnou youtuberkou krásy, ale snaží sa ku nej osobne priblížiť.

Dinner Mate

Dinner Mate (2020) (seriál)

Psychiater, ktorý lieči svojich pacientov silou jedla a producentka, ktorá vytvára béčkové videá pre online portál, sa stretli vďaka osudu. Po niekoľkých spoločných jedlách sa rozhodnú byť "Dinner Mates" - partnermi pri jedle. Cesta k romantike nie je hladká, pretože prichádzajú ich prvé lásky, ktoré si nárokujú právo na každého z nich. Podarí sa doktorovi a producentke nájsť k sebe cestu, alebo sa vrátia k svojim prvým láskam?

Drama Festival 2013: The Sleeping Witch

Drama Festival 2013: The Sleeping Witch (2013) (TV film)

Ami, ktorá je od výbuchu na strednej škole 16 rokov v kóme, konečne otvorí oči. Jej pamäť je späť v čase, pred 16 rokmi, ale už je rok 2013. Hľadá svojho priateľa Jo Yeong-kyeonga, ale nikto si na neho nepamätá. Zvláštna situácia pretrváva, všetci, ktorí mali niečo spoločné s výbuchom, zostali v okolí nemocnice. Sleduje prípad s Kim-chanom, chlapíkom, ktorý pri výbuchu prišiel o otca, učiteľa fyziky. Objavili podozrivé odpovede o výbuchu. Prečo bola Ami v laboratóriu s učiteľom fyziky Bong-seok a kde bol Jo Yeong-kyeong, ktorý bol jej priateľom?

Oneulbooteo saranghae

Oneulbooteo saranghae (2015) (seriál)

Yoon Seung-Hye je zdravotná sestra, miluje kávu a všetko okolo nej. Spolu s matkou, s otcom, ktorému sa nedarí v podnikaní, so slobodnou tetou, ktorá sa snaží preraziť ako spisovateľka a dvoma mladšími súrodencami žije s babičkou, ktorá vyrába klasické čaje a kávu nenávidí. Seung-Hye je jedinou živiteľkou rodiny, preto sa život rodiny skomplikuje, keď ju z jej miesta sestričky prepustia pre zanedbanie povinností. Kang Do-Jin je lekár, ale jeho snom je byť cukrárom. Tajne sa vracia z USA do Kórey, aby si svoj splnil. So Seung-Hye na seba stále narážajú. Netušia, že ich rodiny sú spojené minulosťou.

Palangsaeui jib

Palangsaeui jib (2015) (seriál)

Seriál je o 4 mladých ľuďoch, ktorí majú svoje prvé zamestnania a svoje sny. Eunsu túži byť dizajnérkou, jej starší brat Jiwan chodí na pohovory, ale nikde ho nechcú prijať, lebo mal len priemernú školu. Young je učiteľkou, ale jej snom je písať scenáre. Hyundo má rád hudbu a do práce sa mu moc nechce... Sledujeme ich ťažkosti aj prepojenie z minulosti a hľadanie ich zmyslu života.

Oppa saenggak

Oppa saenggak (2016)

Poručík Sang-Yeol počas kórejskej vojny začne pracovať v sirotinci. Vcíti sa do ich bolesti a vytvorí s deťmi spevácky zbor, aby ich chránil.

The Memory in My Old Wallet

The Memory in My Old Wallet (2013) (TV film)

Young-Jae (Ryu Soo-Young) mal pred dvoma rokmi autonehodu. Pri nehode stratil pamäť. Teraz  prevádzkuje kníhkupectvo s použitými knihami a vyzerá ako obyčajný chlap, no na stole má osvedčenie o zložení advokátskej skúšky. Kým bol Young-Jae v nemocnici, nikto ho nenavštívil a v mobile nemal uložené žiadne čísla. Bol úplne izolovaný. Jedného dňa je Young-Jaeovi doručený balík. V balíku je Young-Jaeho stará peňaženka s fotkou usmievajúcej sa ženy. V balíku nie je uvedený odosielateľ. Soo-A (Nam Bo-Ra) je 18-ročná žena, ktorá ku Young-Jaeovi chodí každý deň a vyjadruje Young-Jaeovi, že ho má rada. S pomocou Soo-A sa Young-Jae snaží nájsť ženu na obrázku.

Abbaleul sogaehabnida

Abbaleul sogaehabnida (2014) (seriál)

Choi Hee-Young (Song Ha-Yoon) mala svojho syna Go-Ya (Kim Gun) vo veku 19 rokov. Prevádzkuje pizzeriu so svojou matkou (Sung Byoung-Sook) a stará sa o z Go-Ya ako slobodná matka. Klamala svojmu synovi a povedala mu, že jeho otec je v Amerike. Choi Hee-Young si oddýchne od každodenného života a zúčastní sa stretnutia spolužiakov so strednej školy. Zaujíma ju, či tam bude aj jej prvá láska Go Soo-Chul (Moon Ji-Yoon). Bývalý predseda triedy a teraz uznávaný učiteľ angličtiny Oh Dong-Joo (Gu Won) snaží upútať pozornosť Choi Hee-Young.

Doen sonyeo

Doen sonyeo (2014) (seriál)

Starý otec Min Sung-Taek (Choi Jong-Won) sa chystá vysťahovať svoj ošarpaný dom kvôli prestavbe. Hľadá svoju vnučku Min Se-Young (Jung In-Sun), ktorá sa však zmenila na fotografiu.

Bieui nala

Bieui nala (2014) (seriál)

Počas silne daždivého dňa stratila Na-Ra (Jung Eun-Chae) svojho milovaného manžela a Son Ugi (Yoo Min-Kyu) svojho otca. O dva roky neskôr sa Na-Ra a Son Ugi stretávajú ako učiteľka a študent na strednej škole. Keďže jeho otec zomrel v daždivý deň, bojí sa dažďa. Na-Ra sa snaží postarať o Ugiho a dokážu sa navzájom utešiť. Učitelia a študenti v škole ich však podozrievajú z nečistého vzťahu.

Namjachingoo

Namjachingoo (2018) (seriál)

Cha Soo Hyun je dcéra politika, žije život, v ktorom si nedokáže vybrať vlastnú cestu. Po skončení vysokej školy vstúpila do manželstva bez lásky so synom bohatého konglomerátu, do manželstva prospešného len pre jej otca politika. Potom sa rozvedie. Jej život sa zmení, keď stretne jednoduchého a láskavého Kim Jin Hyuka. Kim Jin Hyuk je obyčajný a nevinný, mladý muž, ktorý si užíva život a nachádza šťastie v maličkostiach. Pracuje na rôznych brigádach, aby si privyrobil, no hľadá si stálu prácu. Jedného dňa sa rozhodne podniknúť výlet do zahraničia, kde stretne Cha Soo Hyun.

Reklama