Reklama

Reklama

Dangsineul joomoonhabnida

(seriál)
  • Južná Kórea 당신을 주문합니다 (viac)
Južná Kórea, 2015, 5 h 51 min (Minutáž: 17–25 min)

Epizódy(16)

Obsahy(1)

Yeo Gook Dae (Yunho Jung) je talentovaný šéfkuchár, ktorý má zlomené srdce kvôli rozvodu. Jeho emocionálna bolesť sa skrýva za jeho drzým prístupom a nadšením pre varenie. Jeho srdce sa neskôr uzdraví, keď sa znova zamiluje. 28-ročná Park Song Ah je po odchode zo zamestnania doma. Na želanie svojho brata ide pre donášku obeda a stretne troch atraktívnych mužov. Pekné a chutné jedlo, ktoré pripravujú, sa jej dotkne a jeden z nich ukradne jej srdce. Roztomilý vtipný príbeh o dvojici, ktorá sa neustále háda, no ich vzťah postupne prerastie do čistej nevinnej lásky. (EsterH)

(viac)

Recenzie (2)

Denila 

všetky recenzie používateľa

Nádherně mi zde vyhovovaly cca 20 minutové díly, plynuly rychle a celé drama bylo rázem fuč. Hlavně mě zde zaujala hlavní hrdinka Ga-eun Kim a to jak si dokázala užít každé sousto. Připomnělo mi to roli Bo-ah Jo v seriálu The Idle Mermaid, která mě zaujala stejnou rolí... že by další oblíbenkyně hned po tom, co ji vidím roztomile jíst? ... Milým překvapením byla i dějová linka, která nabídla mnoho a to vše s klidem, žádný spěch ani naléhání. Dočkali jste se toho tak akorát v rámci zkrácených dílů. Oddechová záležitost, která potěší srdce i oči a podráždí chuťové buňky. ()

EsterH 

všetky recenzie používateľa

Kórejci milujú osudové lásky a dobré jedlo, radosť pozerať na krásne jedlo a ako si ho hlavná hrdinka vedela vychutnať. Šikovná dĺžka 16 dielov okolo 22 minút.. ()

Reklama

Galéria (7)

Reklama

Reklama