Reklama

Reklama

Epizódy(18)

Obsahy(1)

Obyčajný človek, kuchár zomrie pri autonehode, ale jeho duch sa prebudí v inom mužovi s rovnakým menom a vekom, ale s úplne odlišným pozadím. Stane sa hlavou dvoch rodín a trápi sa nad svojimi dvoma rôznymi ženami. (EsterH)

Recenzie (2)

EsterH 

všetky recenzie používateľa

Veľmi sa mi to páčilo. Celý čas rozmýšľam, prečo je tento seriál trocha zabudnutý... možno preto, že je "iný" - nie je ani o tridsiatnikoch, ani o školských láskach, ani tam nie sú veľké hviezdy.. ale možno práve preto sa mi to páčilo, lebo tam bolo menej klišé a koniec nebol predvídavý. Bola tam mystika, romantika, humor a úžasné OST. Komu by chýbali pekní mladí chlapci, hrá tam aj Kai z EXO a pre mladšie ročníky je tam aj kúsok zo školy a dokonca bez šikany. ()

ASK 

všetky recenzie používateľa

Dej sa zameriava na bankového manažéra a majiteľa reštaurácie, ktorí zomrú v ten istý čas. V posmrtnom živote dôjde k veľkému zmätku a telo bankára omylom obsadí duša šéfkuchára. Stane sa hlavou dvoch rodín a trápi sa nad svojimi dvoma rôznymi ženami.  Dej bol pútavý a nepredvídateľný. Počas všetkých častí som bol zvedavá, ako sa to skončí. Herci boli úžasní, ak uvidíte tú drámu, pochopíte, aké ťažké je uhádnuť koniec alebo postaviť sa na stranu jednej z dvoch manželiek, pretože budete ľutovať obe . Koniec bol nečakaný... ()

Reklama

Galéria (13)

Zaujímavosti (1)

  • V hlavní ženské roli se dle původního záměru televizních tvůrců měla objevit všestranná a talentovaná jihokorejská herečka Ji-woo Choi. Nestalo se tak ale, protože herečka nabídku nepřijala. Dala tak tím možnost své herecké kolegyni, dnes již převážně jen televizní herečce Hyeon-joo Kim. (Conspi)

Reklama

Reklama