Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Romantický
  • Komédia
  • Historický
  • Thriller

Recenzie (173)

plagát

Sparkling Watermelon (2023) (seriál) 

Pekná hudba, dobré herecké výkony a celkom prepracovaný návrat v čase. Veľmi sa mi páčila časť, kedy sa Eun-gyeol učil na gitare a aj to že som si mohla uvedomiť, ako sa cíti CODA -dieťa hluchých rodičov.

plagát

101 beonjjae peuroposeu (2006) (seriál) 

Trocha postarší, ale milý seriál. Na Lee Joon-giho sa veľmi netešte, mihne sa len na niekoľko minút v jednom z prvých dielov.

plagát

Nemocniční playlist (2020) (seriál) 

Päť mladých profesorov vo výbornom hereckom obsadení si okamžite obľúbite. Ak práve neoperujú alebo spolu nehrajú v hudobnej skupine, buďte si istí, že niečo jedia. Trocha mi vadilo veľmi neprirodzené umiestňovanie produktov, napriek tomu to bola presne moja šálka kórejského "ča". Úžasné pesničky, krásne priateľstvá a dokonalé lekárske výkony. Ponúka sa porovnanie s MuDr. Romantikom, kde sa mi zobrazenie úrazov a operácií páčili viac, ale tu zasa zvíťazili vzťahy. Dlhšia minutáž dielov mi vôbec nevadila. Málo klišé a pritom som sa veľa nasmiala a veľa si v duši poplakala.

plagát

Uriga mannan gijeok (2018) (seriál) 

Veľmi sa mi to páčilo. Celý čas rozmýšľam, prečo je tento seriál trocha zabudnutý... možno preto, že je "iný" - nie je ani o tridsiatnikoch, ani o školských láskach, ani tam nie sú veľké hviezdy.. ale možno práve preto sa mi to páčilo, lebo tam bolo menej klišé a koniec nebol predvídavý. Bola tam mystika, romantika, humor a úžasné OST. Komu by chýbali pekní mladí chlapci, hrá tam aj Kai z EXO a pre mladšie ročníky je tam aj kúsok zo školy a dokonca bez šikany.

plagát

Království úsměvů (2023) (seriál) 

Klasická "rozprávka" o pracovitej Popoluške s krásnym úsmevom a nafúkaným dedičom, ktorý sa do nej zaľúbi. Veľa klišé, ale na druhú stranu - bolo to presne to, čo som od toho čakala... Pobavili ma diely s princom Samirom (Anupam Tripathi, ktorý sa ani nedostal do zoznamu hercov), diel v Thajsku bol slabší, pripadalo mi to ako odmena pre hercov ako v Cimrmanovskej spoločnosti.

plagát

Deokhyeongjoo (2016) 

Hviezdne obsadenie, zaujímavá téma inšpirovaná skutočnými historickými udalosťami. Son Ye-jin bola presvedčivá a stretnutie s Ra Mi-ran mi vohnalo slzy do očí.

plagát

Baeknyeonui shinboo (2014) (seriál) 

Koniec bol trocha rozvláčny, ale inak bol dej veľmi milý. Páči sa mi, keď je OST naspievané priamo hercami, takže sa mi veľmi páčila pieseň Words I Couldn’t Say Yet, ktorú naspieval Lee Hong-Gi,  jeho chrapliak je nezameniteľný. Doteraz som ho videla hrať skôr bláznivejšie roly - Modern farmer, Minami shineo, tu pôsobil vyzretejšie...  a Yang Jin-seong hrala dvoj-rolu tak dobre, že ste občas zabudli, že je to tá istá herečka.

plagát

Sedmidenní královna (2017) (seriál) 

Začiatok bol perfektný - prvá láska princa a dievčaťa... páčil sa mi aj výber hercov pre ich obdobie po 5 rokoch. Posledné diely a koniec ma dosť sklamali.

plagát

Keudaereul saranghamnida (2010) 

Dojemný príbeh lásky starších ľudí. Príjemná zmena oproti klasike - školským seriálikom o šikane a o tridsiatnikoch, ktorí si hľadajú lásku.

plagát

Nevěsta boha vody (2017) (seriál) 

Poteciál bol dobrý, Joo-hyeok Nam ako boh vody bol ozaj božský, ale celé prevedenie veľmi slabé.