Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Thriller
  • Romantický

Recenzie (6)

plagát

Chakhanmannyeojeon (2018) (seriál) 

Niektorým sa táto dráma nemusí páčiť, ale mňa zaujala od prvej časti. Ak máte radi Lee Da Hae a ste zvedaví, ako sa jej podarí stvárniť dve protikladné postavy, určite si pustite tento seriál.  Zamilovala som si pieseň No More Tears, ktorú počuť vo všetkých správnych momentoch.

plagát

Beomwisoosa (2020) (seriál) 

Skvelá dráma, plná zábavných momentov, bojových scén, skvelej chémie medzi všetkými postavami a najpríťažlivejších kriminálnych prípadov. Páčilo sa mi, že to nie je sústredené na jednu zápletku, ale je to rozdelené do niekoľkých zaujímavých prípadov.  Je to naozaj dobrá kriminálna komédia, ktorú odporúčam sledovať.

plagát

Boksuja sosyeolkeulleob (2017) (seriál) 

Avengers Social Club je vynikajúca dráma, ktorá dokonale spája komédiu a pomstu. Budete sledovať úžasný vývoj štyroch pomstiteľov, ako každý túži zničiť svojho nepriateľa. Navzájom si fandia, spoliehajú sa jeden na druhého, podporujú sa.  Avengers Social Club si určite musíte pozrieť. Kiežby bolo takýchto drám viac. Odporúčam každému, mali by ste ju sledovať a nebudete sklamaní ani trochu!

plagát

Uriga mannan gijeok (2018) (seriál) 

Dej sa zameriava na bankového manažéra a majiteľa reštaurácie, ktorí zomrú v ten istý čas. V posmrtnom živote dôjde k veľkému zmätku a telo bankára omylom obsadí duša šéfkuchára. Stane sa hlavou dvoch rodín a trápi sa nad svojimi dvoma rôznymi ženami.  Dej bol pútavý a nepredvídateľný. Počas všetkých častí som bol zvedavá, ako sa to skončí. Herci boli úžasní, ak uvidíte tú drámu, pochopíte, aké ťažké je uhádnuť koniec alebo postaviť sa na stranu jednej z dvoch manželiek, pretože budete ľutovať obe . Koniec bol nečakaný...

plagát

Zlatá lžíce (2022) (seriál) 

Tento príbeh sa točí okolo zlatej lyžičky, ktorá dá majiteľovi šancu vymeniť svojich rodičov a zlepšiť si svoj život. Toto je len hlavná línia príbehu, je to oveľa viac zložitejšie, zameranie na chamtivosť, triedny systém a ako ďaleko môžu ľudia zájsť, aby dosiahli svoje túžby a označili to za ospravedlniteľné. Stále som zmätená tým, či je zlatá zlatá lyžica zlo alebo dobro. Dá vám to viac alebo vám to ešte viac zoberie? Sú peniaze naozaj to, čo nás robí šťastným?       PS: Zlatú lyžičku možno použiť iba trikrát vo vybranom dome a majiteľ musí byť v rovnakom veku. Záhradník použil svoju Zlatú lyžičku v Hwangovom dome, zmenil sa na Tae Yong a následne zomrel, keď vošiel do izby a vypil otrávenú šťavu.

plagát

Brave Citizen (2023) 

Sledujte príbeh ctižiadostivej boxerky, ktorá sa po skončení boxerskej kariéry stane zastupujúcou učiteľkou. Po konfrontácii s odporným študentom si nasadí masku, aby zakryla svoju učiteľskú identitu a tajne bojuje proti tyranovi a za spravodlivosť. Príbeh je celkom jednoduchý, no nečakaný a rozuzlenie je dobre pripravené a zrealizované. Nájdete tu akciu, komédiu, drámu a to všetko sa mieša do roztomilého, ale predsa brutálneho zážitku zo strednej školy. Ak máte radi k-drámy o pomste, odporúčam sledovať!