Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Horor
  • Dokumentárny
  • Komédia
  • Thriller

Recenzie (101)

plagát

Nevysvětlené jevy (2024) (seriál) 

Seriál zachránil len druhý a tretí diel, ostatné časti sú raj pre konšpiračných fanatikov.

plagát

Jeden den (2024) (seriál) 

Veľmi pomalý a nudný rozbeh a nemôžem si pomôcť, ale hlavná herečka sa mi do toho celého vôbec nehodila.

plagát

Zrada (2024) (seriál) 

Posledné dve časti totálne pokazili celú sériu. Roky podvádzaná žena, ktorá mohla s hrdosťou žiť ďalej, zatiaľ čo jej bývalému mužovi sa zrútil celý život ho namiesto toho prosí, aby sa nezabíjal a ešte mu aj platí hotel. Rozmaznaný 16 ročný fagan, ktorý si celý čas uteká od jedného rodiča k druhému a nakoniec si chce žiť sám je len čerešnička na torte.

plagát

Křesťanské artefakty (2023) (seriál) 

Dokument o ľuďoch, ktorí nechcú prijať fakt, že 90% relikvií je podvrh a radšej sa im budú ďalej fanaticky klaňať

plagát

Dívka z Vatikánu: Zmizení Emanuely Orlandi (2022) (seriál) odpad!

Neuveriteľne nudné spracovanie príbehu o zmiznutom dievčati, na konci ktorého sa dozviete, že polícia vlastne nič nezistila.  Keby ste si pustili prvých a posledných 10 minút seriálu, vedeli by ste tak isto, ako keby ste si to pozreli celé a nič by vám neušlo.

plagát

Kalifát (2020) (seriál) 

Jediná škoda je, že neukázali, ako všetci po čase dopadli, hlavne Lisha.

plagát

Depp vs. Heardová (2023) (seriál) 

Opäť ukážka toho, aké je americké súdnictvo a najmä porota, ktorá ,,nesmie sledovať TV, internet a rozprávať sa o prípade inak poruší prísahu" jedna veľká šaškárna. Do toho to prehnané zbožňovanie Johnyho, ktorý si polovicu života nepamätá lebo bol nadrogovaný...

plagát

V zajatí zla (2023) 

Mám pocit, že som sa od druhej polovice pozerala na úplne iný film, ktorý bol poriadne pritiahnutý za vlasy (žena, ktorá je vo veku svojej matky, ktorá ani nevyzerá ako človek a má nadprirodzené schopnosti každého v sekunde zabiť ale nevie si otvoriť klietku). Keby tam bola jeho sestra mŕtva a zamurovaná a celé toto rodinné tajomstvo by vyšetrovala polícia, bola by to chuťovka.

plagát

Mistři drinků (2022) (relácia) 

Súhlasím s komentármi podo mnou - je jedno, či nedodržíte zadanie alebo že ste kritizovaný, ak ste Afroameričanka a hlásate ako sú černošskí barmani, a hlavne barmanky, utláčané, automaticky máte vyhraté. Porota hodnotí maximálne neobjektívne a a ani jeden z poroty by neurobil také kreatívne výtvory ako všetci, ktorí tam súťažili.