Reklama

Reklama

Depp vs. Heardová

(seriál)
  • Veľká Británia Depp v. Heard
Trailer
Veľká Británia, 2023, 2 h 26 min (Minutáž: 48–50 min)

Réžia:

Emma Cooper

Kamera:

Jeff Hutchens

Hudba:

Edmund Butt

Hrajú:

Johnny Depp (a.z.), Amber Heard (a.z.), Kate Moss (a.z.)
(ďalšie profesie)

Epizódy(3)

Obsahy(1)

Hollywoodem nedávno otřásl ostře sledovaný soudní spor, který na internetu způsobil úplné pozdvižení. V tomhle dokumentu poprvé zazní svědectví obou stran. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (50)

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Celkom zmot celý ten súdny proces, ktorý som v tom čase so zámerom statočne zabiť čas pozorne sledoval každý deň. Na zjednodušenejšie zhrnutie (prípadne nejaké premeškané momenty) od niektorých zo streamovacích služieb som sa dosť tešil, najmä po tých troch predchádzajúcich, naozaj žumpoidných. Cieľom Netflixu bolo mapovať dopad procesu na "online svet" a jeho reakcie na dianie v sieni. Toto v praxi vlastne znamenalo, že celá stopáž troch epizód bola neustále prestrihovaná priblblými reakciami debilných "youtuberov" & "influencerov" a ich skutočne geniálnymi analýzami videného. Komu a ako mal tento počin utvoriť akýkoľvek relevantný obraz udalostí naozaj netuším. A ešte netuším, čo niektorí tu komentujúci fetovali tvrdiac, že doku je jednostranný, pro-Heard. Hodnotenie som práveže ešte zvažoval nižšie kvôli tomu, že až moc ide na vlne obhajoby Deppa. Ale znížim aj tak, lebo toľko vypustených informácií som v "dokumente" už dlho nevidel... ()

Alementina 

všetky recenzie používateľa

Kauzu jsme moc nesledovala, jen to, cemu se neslo vyhnout v ramci zakladnich zprav, takže za mě zpracovány dobře. To, že dvě psychicky nevyrovnany trosky na sebe hazaji špínu je věc druhá. Ti dva si toho nemají co vyčítat. Depp starej fetak a ožrala se slabosti pro krásný mrchy a Amber vypočítává ulhana mrcha. Youtuberi na tom vydělávají a soudcem je hlavně fanaticka veřejnost. Obraz doby to poskytuje přesný. ()

Reklama

lemonova 

všetky recenzie používateľa

Kde je pravda, to sa, samozrejme, nedozvieme. Ale urobené je to dosť nešťastne, úplne v duchu dneška: chce to byť zábavné, a la influencer... avšak ten materiál zábavný nie je ani trochu. Je to naopak veľmi ťažká, až tragická story. Navyše v druhom pláne ukazuje, aké jednoduché je manipulovať masami. Celkom sa bojím situácie, keď raz  tento svet vezmú do rúk súčasní mladí povrchní, emočne zabrzdení a nevzdelaní ľudia. ()

zeďa odpad!

všetky recenzie používateľa

Není divu, že to má na ČSFD podstatně víc, než na IDMB. Podstatně větší část anglického světa celý soud sledovala a tuhle účelovou propagandu "týmu Amber" prostě nestráví. Výraz "dokument" by se v kombinaci s tímto odpadem neměl vůbec používat. Jde totiž o účelově sestavenou propagandu, která manipuluje s fakty, vytrhává z kontextu, záměrně opomíjí důležité informace které u soudu zazněly, atd. ()

jarah 

všetky recenzie používateľa

Mizerne spracovaná téma, ktorá prednedávnom valcovala celý svet. Za dokument sa to považovať nedá, pretože režisérka nás celý čas presviedča, čo si máme o celej veci myslieť. Chápem, že má právo na vlastný názor, ale potom nech ide robiť bulvár a nie dokumentaristiku. Namiesto toho, aby nám servírovala holé fakty podsúva nám svoje domnienky. A že bolo z čoho vyberať. V tom chaose nesúrodých zostrihov úplne zanikla celá podstata príbehu. ()

Galéria (5)

Súvisiace novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (viac)

Reklama

Reklama