Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krátkometrážny
  • Animovaný

Obľúbené seriály (9)

Klinika Grace

Klinika Grace (2005)

Grey`s Anatomy vstúpila do môjho života nenápadne... Absolútne nevedomá som si jedného štvrtkového večera sadla pred telku a o niečo vyše 40 minút už z toho bol rodiaci sa „osudový“ vzťah. A vďaka nebesiam zato...(!) Je to niečo absolútne originálne, čo nemožno porovnávať s ničím známym. Chirurgovia zabavia, pohladia, jemne postrčia k úvahám, zdvihnú adrenalín, obdaria cenným, občas prekvapivým posolstvom, veľakrát rozosmutnia či privolajú slzy, ale VŽDY prežiaria deň. Každý z budúcich lekárov má svoje mínusy, každý nám môže ísť niečím na nervy, ako v živote, ale neviem si predstaviť, že by ich nebolo päť... spolu sú skvelí, spolu sú v rovnováhe. Od prvej časti som sa zamilovala do „nacistky“- Chandru Wilson ako Dr. Mirandu Baileyovú jednoducho žeriem...:)

Ve znamení raka

Ve znamení raka (2010)

Ironickejší a sarkastickejší seriál zachovávajúci si autenticitu života nepoznám (už ani nehľadám), pritom každá časť dokáže prekvapiť. Seriál pojednávajúci o jednej z najmenej humorných tém, smrti, najviac humorne. Otvárajúca časť 3.série ma dojala takým spôsobom, že na mňa sebavedome vyvrhla aj tie emócie, o ktorých som netušila, že ich vôbec vlastním - konieckoncov ako to v The Big C funguje vždycky. Kde inde zažijete v jednom momente zlúčenie komédie, drámy, tragédie a občas i riadneho hororu, a neviete prečo sa vám chce naraz plakať, smiať i triasť??? A k tomu herecké výkony na nezaplatenie. Pri tomto seriáli sa neocitnete na tenkom ľade. Som vďačná za každú polhodinu strávenú v spoločnosti pani J.

Homeland - Zradca

Homeland - Zradca (2011)

Prvý seriál o terorizme, ktorý ma nehorázne baví, a súčasne je pre mňa maximálne uveriteľný a vzácny. Kým sa z neho spamätám a vydám zo seba niečo rozšírenejšie, budem s triaškou a horúčkou 40° vzývať príchod novej série! WATCH CAREFULLY... LISTEN CLOSELY... THE ONLY THING MORE DANGEROUS THAN THE LIES...... IS THE TRUTH