Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Akčný
  • Dobrodružný

Posledné recenzie (81)

plagát

Osudný požár na Titaniku (2017) (TV film) 

Potešilo ma veľmi, že sa konečne pomaličky, pomaličky začína otvárať táto téma a dovolia si dokonca v mainstreame zapochybovať nad oficiálnou verziou nešťastia...Nemyslím, resp. neviem, či to bolo/nebolo presne takto, podstatné je, že tento dokument považujem za prvú lastovičku pravdy, ktorú sa snáď raz dozvieme. Inak to boli zaujímavé informácie, o ktorých som, priznám sa, doteraz nikde nepočula. Tých "nepochopiteľných" chýb a rozhodnutí v kľúčových okamihoch je v príbehu skazy Titanicu naakumulovaných akosi príliš a udivuje ma, že sa ľudia tak veľmi boja prijať myšlienku, ktorá je proste pre väčšinu sporiadaných ľudí neprípustná, napriek tomu, že jedine vtedy veci dostanú význam a zapadnú do seba. A tak až afektované podivovanie sa tomu, ako mohol, ako len mohol zodpovedný človek miesto vyriešenia závažného problému (napr. pokrivené dvere oddeľujúce komory) ho zakamuflovať, pôsobí smutno-smiešne a naivne. Pokiaľ to ovšem tak nie je naschvál, aby aspoň trochu príčetní jedinci dostali impulz pozrieť na vec novou optikou.

plagát

Strach a hnus v Las Vegas (1998) odpad!

Kým som nevedela, čo je ...(ani nechcem vysloviť to slovo, je mi len pri pomyslení naň zle) tá jedna droga, prišlo mi to celkom zábavné. Teraz už nie. Áno, je to HNUS!

plagát

Okupovaná kolonie (2016) (seriál) 

Už to tu niekto spomínal a musím sa pridať-tak nízke hodnotenia ozaj nechápem. Očakávala som trapné akčné béčko so všetkými možnými klišé amerických seriálov, ALE zďaleka to nie je v takej miere, aby bol seriál v modrosivom. Josh Holloway je tu veľký sympoš, oveľa väčší než v LOSTe a „Lori“ mi neliezla na nervy vôbec (čo sa nedalo povedať o TWD), zbytok castingu je OK a to americké typické hranie (prehrávanie) je v únosnej miere. Celá prvá séria, ktorá má paradoxne najnižšie hodnotenia a všetci na ňu nadávajú ma totálne dostala – je to project blue beam v praxi ako vyšitý, samozrejme až pokým sa reálne neobjaví prvý mimozemšťan – v poslednej epizóde prvej série. Potom sa seriál uberá iným smerom, o nič horším alebo menej reálnym. No práve to naznačovanie v prvej sérii a hlavne ten fakt, že nikto z bežných, do kolónie uzatvorených občanov žiadneho aliena nevidel a mnohí ani nikdy neuvidia, je úplne kľúčové pre pochopenie „systému“, ako fungujeme a ako ho na nás aplikujú. Pozrite sa, ako ľahko sa to dá. Ono, čo som zbežne pozrela dátumy komentov, väčšina z nich je pred rokom 2020, no jo, to sa nám vtedy zdalo ešte veľa vecí nepredstaviteľných, všakže..?Aa ejhle! Zákaz vychádzania po 20:00 večer. Akože prečo? Lebo v zime večer po 20:00 sú v uliciach tie úplne najväčšie davy a je to hodne nebezpečné na nákazu respiračným vírusom..jo, jasné, školy, nákupáky, prímestské busy a vlaky v denných špičkách, tam to nebezpečné nebolo...no, dosť tejto témy, lebo pôjdem zbytočne do vývrtky... Takže po tom, ako nám pustia na oblohu nejaké holografické efekty a budú vybuchovať budovy a lietať drony nezvyklého tvaru.. až POTOM čo všetko budeme ochotní si nechať páčiť? Priatelia - pozerajte a učte sa. Tí, čo vedia, vedia, tí čo nevedia, otvorte oči. Zrušenie seriálu muselo prísť, prezrádzalo sa tu príliš veľa. ///„ Víte, jaký je rozdíl mezi inteligencí a mazaností? Jistě že nevíte. Kdybyste věděl, tak by si vás nikdy nevybrali.“ /// ///“ A kdy zaplatíte vy, že jste zaprodal celý svůj druh? Tohle se stane, když vložíte velkou moc do malé hlavičky.“/// ///Proč myslíte, že morálně zkrachovalému správci z ubohé univerzity dali do rukou vedení celého bloku? Nebo padlé televizní hvězdě vedení kolonie? - Viděli potenciál. - Viděli slabost. Věděli, že jste přesně ten typ krabů, který vždycky stáhne ostatní zpátky do kýble.///

Posledné hodnotenia (1 965)

Tohle bude bolet (2022) (seriál)

21.03.2024

Správa (2020)

11.03.2024

Trhlina (2019)

odpad! 11.03.2024

25. hodina (1967)

10.03.2024

Prvý deň môjho života (2023)

10.03.2024

Jeden den (2024) (seriál)

10.03.2024

Jeden den - Epizoda 14 (2024) (epizóda) (E14)

10.03.2024

Jeden den - Epizoda 13 (2024) (epizóda) (E13)

09.03.2024

Jeden den - Epizoda 12 (2024) (epizóda) (E12)

08.03.2024

Reklama