Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krátkometrážny
  • Animovaný

Biografie (4)

Moritz Bleibtreu (herec / producent / režisér)

29.05.2008

„Som verná duša, moje meno ma presne vystihuje.“Verného hnedookého sympaťáka môžte často vidieť s cigaretou. Len na utvrdenie: je to ten bleskovo chápajúci gangster z KLOPANIA NA NEBESKÚ BRÁNU, čo si pletie výrazy, ten nešťastník, čo nakopol Lolu na kultový beh o život a ten, čo hral hlavnú rolu v EXPERIMENTE.Moritz, ktorý do… (viac)

Rinko Kikuči (herečka / režisérka / scenáristka)

12.05.2008

Rinko Kikuchi, vlastným menom Yuriko Kikuchi, rozbehla svoju kariéru už vo veku štrnásť rokov pred objektívmi fotoaparátov i pred kamerou účinkovaním v reklamách. Rinko sa nikdy nelenilo, rozšíriť svoje schopnosti: kvôli nárokom jej rozkvitajúcej hereckej dráhy si osvojila umenie tradičného japonského tanca a lukostreľby, ako… (viac)

Lena Olin (herečka)

18.03.2008

Nebyť Ingmara Bergmana, mohla sa stať doktorkou a herecká komunita by bola ochudobnená o jednu nesporne zaujímavú osobnosť. Ale nepredbiehajme...Lena Olin sa narodila v roku 1956 známemu švédskemu hercovi Stigovi Olinovi a herečke Britte Holmberg. Má dve deti, jej druhým manželom je švédsky režisér Lasse Hallström (ČO ŽERIE… (viac)

Joe Wright (režisér / herec / producent)

10.03.2008

"Zakaždým keď robím film, cítim, že dostávam šancu naučiť sa niečo nové.“Na poličkách mu sadá prach na hŕbu ocenení, filmový časopis Variety ho zaradil do desiatky najlepších režisérov, ktorých sa oplatí sledovať a je jedným z najlepšie rozbehnutých začínajúcich tvorcov. Joea Wrighta priťahoval pestrý svet umenia už odmalička.… (viac)

Reklama