Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Animovaný

Recenzie (116)

plagát

Čierny Panter: Navždy Wakanda (2022) 

Na filmovam plátne vynikli všetky úžasné efekty ktoré tento Akční / Dobrodružný / Sci-Fi ponúkal. Stretli sa tam rôzne civilizácie. Herecké výkony super. Scenar a efekty pre mňa úplne nové,  čo som ešte nevidel. Preto ma film obohatil o nové a nepoznané filmové scény. Určite doporučejem pozrieť. Myslím že mojou naj oblúbenejšou postavou bola postava  K’uk’ulkan - Namor -  ( herec - Tenoch Huerta). Kukulkán je skutečně jméno hadího boha, ktorý bol uctíeván yucateckými Maymi .

plagát

Wednesday (2022) (seriál) 

Najlepšie čo som tento rok videl. Všetky časti som si pozrel dá sa povedať na jeden nádych zarazený do kresla. od vtedy nespím. Bojím sa že lepší niečo už neuvidím. Celé dni ešte ako dojazd sledujem na YUTUBE ako mladež s filmu behá po svete a robí interviu. Užasné dielo. Kto ešte nekukol, mal by. A čo tu trepe ten hlupák CREEPY JOE to nečítajte. Na ČSFD každý vie čo je zač. Jeho názor je za fajku močky a má nulovú vypovednú hodnoty , filmom sa nerozumie ani za mák a keď hodnotí film tak je asi opytý alebo mu jeho žena najprv jebla jednu na vajca . Tak dopadlo aj toto jeho hodnotenie. Človek ako on by mal byť dávno vymazaný z tohto prostredia.

plagát

Válka zítřka (2021) 

Dobrý film, dobrá hudba , super akčné AKCIE od začiatku až dokonca . Christ Pratt už zdá sa a dospel a začal ako rozumný muž. Tento film si rozhodne nenechajte ujsť . Akčnych filmov sa točí veľa ale niektoré majú hlavu aj pätu a trochu sa tam aj uvažuje. Film určite pobaví každého fandu akčných filmov. Ono je to vlastne taká zmeska ako sa už bežne točia filmy. Skoky do minulosti, votrelci.  Napodarený skok do budúcnosti atd. Každá scéna ktorá začne vás udrží v napätí.

plagát

Thor: Láska a hrom (2022) 

Bol som na to v kine. Hlavne kvôli filmovým celebritám ktoré som si nemohol nechať ujsť. Ktorí chodíte do kina určite ich poznáte . Ktorí ste boli v kine a nevšimli ste si tak ich tu vypíšem Hrají:  MATT Damon , Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale,  Russell Crowe, Chris Pratt,  Bradley Coper. Vstupne nebanujem . Žiadny stres iba dobrá zábava. Doporučujem.

plagát

Ip Man: The Awakening (2022) 

Ak bude mať film názov IP MAN. Tak ten film musí byť dobrý. IP MAN je značka. A stále si získavá mnoho obdivovateľov. Akčné filmy nie su pre každého díváka. A ked tam ešte hrajú Číňania okruh sa zužuje. ZA MŇA 5 hviezd. Prečo ? Lebo je to film o Kung Fu. Ak ti to nič nehovorí. Ten film nie je pre teba. Nemôžeš ho preto ani hodnotiť. Len tu budeš trepať sprostosti ako niektorí doma-sedi - čo možno nevedia kopnúť ani do lopty . Ak ti hovorí niečo slovo WING CHUN. Tak to musíš vidieť. Je to štýl čínskeho bojového umenia. A o  tomto umení je značka IP MAN . K veci ::: Film je o mladom bojovníkovi ktorý príde do mesta a stretne sa s nespravodlivosťou všade kde sa pohne.. Vo  filme narazí aj na silných protivníkov Anglického bojového umenia  ,,Bartitzu,, z vyššej spoločenskej lóže - Miestny gang. Je to dobrý film. Pozrel som ho na jedným dychom.

plagát

The Commando (2022) 

Herec Michael Jai White  ako hlavný hrdina -  má v skutočnosti  čierne pásy v siedmich druhoch bojových umení. V tomto filme si zabojuje proti škaredému buldogovi :  Mickey Rourke . Film má veľmi jednoduchú a zvláštnu zápletku . Bol som z nej prekvapený. Dej :  Agent rýchleho nasadenia proti organizovanému zločinu má traumu z poslednej akcie. Bodka/ / Strašne kvôli tomu  trpí film na kvalite - kvoli  tej  jeho traume  /.  DEJ 2 :  :  Mickey Rourke - sa vracia z väzenia po dlhých rokoch a chce začať nový život -  užívať si . Na to ale potrebuje peniaze. Má niekde neaké ukryté a potrebuje si ich vyzdvihnúť. Samozrejme nakradnuté. Na neštastie pri tom ako si chce peniaze vyzdvihnúť stretne psychicky rozbitého agenta . Film má slušný začiatok a akčný koniec. Ostatné je škoda -  dosť slabé.  Ale film celkovo pobaví dá sa.

plagát

Vtorženije (2020) 

Invasion - 2020 - PREKLAD Z RUŠŤINY  - PRIŤAŽLIVOSŤ - Притяжение 2  Veľmi dobre spracovaný SCI-FI - Akčný film podobný filmom ako  sú 2012 či SAN ANDREAS. Trochu ruší zážitok z dobrého filmu že je Ruskej produkcie a herci nie sú až tak dobre cvičený hrať filmy ako sme zvyknutí na tie Americké. Je tu cítiť tá Slovanská mentalita. Ale Amíkov sa snažia napodobniť neboj. Režisér Fjodor BOND-arčuk syn slávneho Ruského režiséra Sergeja  BOND-arčuka zjavne rád pozerá Americké filmy pretože sa tam znažil vložiť veľa takýchto prvkov. A urobil dobre . Film je vynikajúci. Má jedničku aj dvojku. Toto je dvojka . Rovnako super ako jednička. Napriek tomu ,že trvá 2 hodiny nudiť sa nebudeš . Práve naopak o zábavu je postarané. Priprav si na stôl Chipsy, Popcorn , Colu a kávu, mlieko ladové . Lebo ak to pustíš - od gauču sa už nepohneš  - také dobré to je. Približný dej : Mladý , pekný a silný Nebešťan už nemôže žiť bez dievčaťa do ktorej sa v minulosti keď bol na zemi zaľúbil . Preto sa vráti z ďalekej planéty znovu na zem pre svoju pozemskú lásku. Zobrať ju so sebou preč zo zeme nie je také jednoduché . Ruská armáda si to všimne a snaží sa únosu pozemšťanky zabrániť, Uvidíte Ruské špecialne jednotky, Parádne vesmirne stroje a ovládanie zemskej Príťažlivosti. WAU to musíš vidieť. Za mňa  plný počet hviezd.

plagát

Priťaženije (2017) 

Pekný film. Napätie od začiatku až do konca. Dej je kontakte s mimozemšťanmi. Zatúlaná mimozemská posádka ktorá vstúpi do Zemskej amtovsféry sa dostane pod palpu zemských ozbrojených síl . Vesmírna ľoď menších rozmerov spadne na zem a tam sa začína príbeh. Príbeh lásky pozemšťanky a návštevníka z vesmíru .  Film je sfilmovaný  trochu jednoduchšie ale rozhodne stojí za pozriete. O 2 hodiny dobrej zábavy máte postarané

plagát

Posledný súboj (2021) 

Recenzia na film Posledný súboj . Záleží pre koho to píšete. Či pre budúceho díváka ktorý si chce pozrieť dobrý historický film alebo niekoho kto tu tresne filmu len tak 5 hviezd a ani si ho poriadne nepozrel. Budem velmi kritický. Je to odpad , ten film nemá hlavu nai pätu. Vlastne to ani nieje film. Je to akýsi pohlad na jedneho statočného vojaka ktorý sa neskor stane Rytierom. Jeho ženu znásilní jeho kamoš šlachtic a na konci film si to spolu rozdajú v súboji. POZOR - ten film sa tri krát opakuje . To isté z roznych uhlov pohladu. Neviem čo tým chcel režisér povedať , ale toto sná ani nieje film len akási sfilmovaná udalosť ako sa mohla stať. Madd Damon tam hrá strašne unavene bez štipky hereckého prejavu. Ako tretotriedny herec. Hrá tam nevzdelaného primitíva - negramotného. Jeho vzdelaná žena je pri ňom ako vec . Príbeh opisuje dobu kde sa šlachta tak nudila že si v neprítomnosti mužov navzájom znásilňovali ženy. No úžasné. Film sa určitedal aj s takouto tématikou natočil lepšie.  Že sa pod túto sprostosť podpísal Rydley Scott, to sa divím. Za mňa prepadák. Asi som to ako jediný kukol celé.  Neviem pre akú dívackú kategoriu točil ten film.