Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elitný agent DEA, James Barker (Michael Jai White), zavinil pri poslednom protidrogovom záťahu smrť matky a jej dvoch dcér. Sužovaný posttraumatickým syndrómom sa vracia k manželke a dcéram, aby sa tu s pravidelnými nočnými morami a halucináciami nejako vyrovnal. V tom istom čase je z väzenia prepustený kriminálnik Johnny (Mickey Rourke), ktorému práve odpustili zvyšok trestu za bankovú lúpež. Johnny má len jediný cieľ, dostať sa k peniazom z lúpeže. Stačí si len vyzdvihnúť vytúžené milióny skryté v dome, kde kedysi býval a začať nový život. Je tu však jeden malý háčik, dom má už nových majiteľov – bývajú tam Barkerovci... (beso74)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (18)

beso74 

všetky recenzie používateľa

Ďalšie lacné akčné béčko, ktorému chýba predovšetkým akcia. V podstate tu ide o home invasion - skupinka priblblých lupičov sa snaží dostať do domu, kde sú ukryté prachy z bankovej lúpeže. Karty sú rozdané celkom sympaticky - Rourke je ten, čo chce peniaze a White zase musí chrániť svoju rodinu. Lenže prvý menovaný sa vytratí asi po 15-20 minútach a za nim hneď aj druhý a divákovi ostanú oči pre plač pri sledovaní jednej z najotravnejších teen party. A popri tom počúvať trio grázlov ako sedia v aute a čakajú na vhodnú príležitosť na vniknutie do domu. Samozrejme, vniknú vtedy, keď je tam najviac ľudí, spôsobia menšie jatky a vyliečia White z jeho posttraumatického syndrómu. Pribehne domov, všetkým vykrúti krk a konečne sa zoči-voči stretne aj s milým Mickym, s ktorým si to rozdá vo finálnom strete. ten však skončí skôr ako začal, White svojho súpera prevalcuje s  jedným prstom v nose a s druhým v riti. Zhrnuté a spočítané, jedna mdlá akcia na začiatku, podobná na konci, medzitým vata v podobe party, PTSD, kecania v aute. Výsledné hodnotenie: Tesne nad hranicou odpadu, ale fak(t), veľmi tesne. ()

vegetol.mp 

všetky recenzie používateľa

Užvaněný tupý home invasion béčko, který je plný zbytečnýho žvanění a nudný dějový vaty. Kdyby ty kraviny o tom, že má hlavní hrdina posttraumatickou stresovou poruchu vystříhali, nic by se nestalo. Za něco stojí jen ta úvodní přestřelka, která je na film podobný úrovně docela v pohodě. Ale jinak je to bída, kterou si nikdo ze zúčastněných za rámeček nedá. ()

Reklama

MickeyStuma odpad!

všetky recenzie používateľa

Nízkorozpočtový akční dramatický thriller natočený za jedenáct dní? Ne, tak tady pšenka nepokvete. Michael Jai White vs. Mickey Rourke. Ale jo, chlapci vypadají okázale a padoušský sliz z Rourkeho doslova tryská, ale to je v podstatě vše. Atmosféra se snaží být poměrně temná, ale scénář nejen že není naprosto v ničem originální, ale navíc má ohromné množství hluchých míst a navíc se tempo děje tak neskutečně táhne, že hrozí usnutí snad i jinak čilého diváka. Už název snímku je nepochopitelným nápadem. Snad kvůli nemálo vzdálené podobnosti námětu stejnojmenného staršího snímku s Arnoldem Schwarzeneggerem v základní zápletce záchrany dcery? Budování napětí drhne a to i přes to, že šílenostem v rámci brutality bylo učiněno, v jistých mezích, za dost. Akčních scén poskrovnu a finálové střetnutí je vůbec největším zklamáním. Točit to na klasický celuloidový filmový materiál, řeklo by se, škoda filmového materiálu. Takhle nelze jinak, než škoda diváckého času. ()

Kushina 

všetky recenzie používateľa

Tento film měl šíleně zvláštní chronografii a časový rozvrh událostí. Začátek bomba, pak se dlouho nic nedělo a konec byl tak rychlý, že jsem se tou akcí ani nezačal bavil a bylo po ní.  Možná by taková akce odpovídala realitě, protože v realitě netrvá přestřelka 20 minut, ale co z toho divák má mít? Napětí nulové, akce pouze na začátku a na konci a finální rvačka byla spíše "nervačka". Příběhová linie podprůměrná a emoce také na bodu mrazu. Ale 2 oblíbený herci tomu alespoň dodali něco málo, co člověk očekával. 35% ()

JokerBaby 

všetky recenzie používateľa

Herec Michael Jai White  ako hlavný hrdina -  má v skutočnosti  čierne pásy v siedmich druhoch bojových umení. V tomto filme si zabojuje proti škaredému buldogovi :  Mickey Rourke . Film má veľmi jednoduchú a zvláštnu zápletku . Bol som z nej prekvapený. Dej :  Agent rýchleho nasadenia proti organizovanému zločinu má traumu z poslednej akcie. Bodka/ / Strašne kvôli tomu  trpí film na kvalite - kvoli  tej  jeho traume  /.  DEJ 2 :  :  Mickey Rourke - sa vracia z väzenia po dlhých rokoch a chce začať nový život -  užívať si . Na to ale potrebuje peniaze. Má niekde neaké ukryté a potrebuje si ich vyzdvihnúť. Samozrejme nakradnuté. Na neštastie pri tom ako si chce peniaze vyzdvihnúť stretne psychicky rozbitého agenta . Film má slušný začiatok a akčný koniec. Ostatné je škoda -  dosť slabé.  Ale film celkovo pobaví dá sa. ()

Reklama

Reklama