Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Animovaný

Recenzie (10)

plagát

Ripley (2024) (seriál) odpad!

Pri prvej aj druhej časti som zaspal zhodne tri krát..nemastne-neslané, žiadny dej, nuda, nič horšie som toho roku ešte nevidel..

plagát

Temný prípad - Nočná krajina (2024) (séria) 

Jodie Foster podala ohromujúci výkon a z Kali Reis sa stala po tejto sérii rocková hviezda. Pozorovanie ich výkonov, mi vyrazilo dych..Táto séria bola pastvou pre oči so zložitými a vrstvenými postavami, napätím, hrôzou, tajomstvom a neuveriteľným posolstvom v jej podstate.Bola to zmes vrážd, mizogýnie, zneužívania, rasizmu, mistérie. Celá séria bola navyše doprevádzaná fantastickým zvukom a hudbou.Issa Lopez nastavila latku poriadne vysoko a bude tažke ju prekonať. IMDb 7.2/10, Rotten Tomatoes  92%

plagát

Special Ops: Lioness (2023) (seriál) 

Tolko sentimentu v akčnom seriáli som už dávno nevidel.

plagát

Bookmaker - Tyhle prachy smrdí (2023) (epizóda) 

Neviem čo mala znamenať ta prvá časť, zrejme Charlie Sheen a Angus Jones prišli na to, že ich bankove kontá, niesu bezodný mešec, inak si ich účinkovanie v pilote neviem vysvetliť. Lorrre sa asi zlutoval a dal im za to aspon na kávu. Chalanom už dávno ušiel rozbehnuty vlak a nemali by sa na obrazovkach ukazovať už vôbec a v žiadnom seriáli.  Sheen je cely volaky pokrčený, roztraseny, neprirodzený a v kŕči a Angus vyzerá, ako keby zjedol sud a bol v bdelej kóme. Inak seriál je taky voláky rýchly na mňa. Mam pocit, že titulky trvajú dlhšie, ako dej ktorý ma zaujal.

plagát

Deti Nagana (2023) odpad!

Tomuto sa hovorí: Dojiť mŕtvu kravu..

plagát

BANGER. (2022) odpad!

Už ta potetúvana opica na začiatku tohto hrozneho filmu naznačovala čo to bude zač. Za tých 35 minút filmu, keďže viac som nedal mozem dat hrdé hodnotenie-odpad..

plagát

Ruce v záruce (2022) (TV film) odpad!

Taký vtip, čo som teraz vymyslel: V kolkých českých filmoch hrala Anna Polívková za posledných desať rokov? -Vo všetkých..

plagát

OUCA - (NE)SKUTOčNí PRíBECH (2022) 

Dezoláti všetkých krajín spojte sa, aka takto som si vás vy lúza naničhodná vždy predstavoval. Mimochodom takto voláko som si aj vždy predstavoval ludí, ktorý nosili masky za volantom vlasného auta.

plagát

Neskutečná Anna (2022) (seriál) 

Super story o tom, ako sa dá z hovna upliesť bič. Šikovná a odvážna mladá žena, ktorá ma pred sebou ešte velkú kariéru.