Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Danny a Ray se při vymáhání dluhů od klientů v Los Angeles snaží vypátrat herce Charlieho Sheena. (HBO Max)

Recenzie (5)

711 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ty pičo 5 minut a už je tam týpek přešitej na ženskou.. to jsem s timhle seriálem rychle skončil 🤮🤮🤮 ()

BestRanger 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zdá sa, že Charlie Sheen a Chuck Lorre nechávajú svoju minulosť za sebou, pretože ich spolupraca tejto novej komédii je dobrou správou. Aj keď samotné výstupy Sheena neboli nejako extra vtipné v porovnaní s Dva a pol chlapa, jeho účinkovanie má donútilo pozrieť si prvý diel a pobavil som sa. Uvidíme čo prinesú ďalšie diely. ()

Reklama

Exzactly 

všetky recenzie používateľa

Hodnotím po druhé epizodě. Spojení Chuck Lorre a Charlie Sheen jsem si nemohl nechat ujít. Co si budeme povídat, Charlieho miluju včetně jeho nekřesťanského životního stylu a na jeho znovuzrození jsem se těšil. Škoda, že fakt bude vedlješí postavou. Jinak po dvou dílech, docela slušný černý humor v podání dvou hlavních postav, který doufám ještě přivrdí v dalších epizodách. ()

zitta66 

všetky recenzie používateľa

Neviem čo mala znamenať ta prvá časť, zrejme Charlie Sheen a Angus Jones prišli na to, že ich bankove kontá, niesu bezodný mešec, inak si ich účinkovanie v pilote neviem vysvetliť. Lorrre sa asi zlutoval a dal im za to aspon na kávu. Chalanom už dávno ušiel rozbehnuty vlak a nemali by sa na obrazovkach ukazovať už vôbec a v žiadnom seriáli.  Sheen je cely volaky pokrčený, roztraseny, neprirodzený a v kŕči a Angus vyzerá, ako keby zjedol sud a bol v bdelej kóme. Inak seriál je taky voláky rýchly na mňa. Mam pocit, že titulky trvajú dlhšie, ako dej ktorý ma zaujal. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama