Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Danny a Ray se při vymáhání dluhů od klientů v Los Angeles snaží vypátrat herce Charlieho Sheena. (HBO Max)

Recenzie (5)

zitta66 

všetky recenzie používateľa

Neviem čo mala znamenať ta prvá časť, zrejme Charlie Sheen a Angus Jones prišli na to, že ich bankove kontá, niesu bezodný mešec, inak si ich účinkovanie v pilote neviem vysvetliť. Lorrre sa asi zlutoval a dal im za to aspon na kávu. Chalanom už dávno ušiel rozbehnuty vlak a nemali by sa na obrazovkach ukazovať už vôbec a v žiadnom seriáli.  Sheen je cely volaky pokrčený, roztraseny, neprirodzený a v kŕči a Angus vyzerá, ako keby zjedol sud a bol v bdelej kóme. Inak seriál je taky voláky rýchly na mňa. Mam pocit, že titulky trvajú dlhšie, ako dej ktorý ma zaujal. ()

BestRanger 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zdá sa, že Charlie Sheen a Chuck Lorre nechávajú svoju minulosť za sebou, pretože ich spolupraca tejto novej komédii je dobrou správou. Aj keď samotné výstupy Sheena neboli nejako extra vtipné v porovnaní s Dva a pol chlapa, jeho účinkovanie má donútilo pozrieť si prvý diel a pobavil som sa. Uvidíme čo prinesú ďalšie diely. ()

711 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ty pičo 5 minut a už je tam týpek přešitej na ženskou.. to jsem s timhle seriálem rychle skončil 🤮🤮🤮 ()

Exzactly 

všetky recenzie používateľa

Hodnotím po druhé epizodě. Spojení Chuck Lorre a Charlie Sheen jsem si nemohl nechat ujít. Co si budeme povídat, Charlieho miluju včetně jeho nekřesťanského životního stylu a na jeho znovuzrození jsem se těšil. Škoda, že fakt bude vedlješí postavou. Jinak po dvou dílech, docela slušný černý humor v podání dvou hlavních postav, který doufám ještě přivrdí v dalších epizodách. ()

Reklama

Reklama