Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Horor
  • Krimi

Relácie (10)

Kto prežije

Kto prežije (2000)

Dokonalý príklad, ako má vyzerať reality show. Skvelý princíp a zároveň schopnosť zo série na sériu inovovať a zatraktívňovať pravidlá. A čo dodať na záver? Snáď len to, že sen všetkých klamárov, už nie je sestrička z Kramárov, ale Survivor.

Top Gear

Top Gear (1978)

Pokiaľ by ste v živote mali sledovať len jeden program o autách, tak by to mal byť jednoznačne TOP GEAR. Navyše sa zabavíte, aj keď nie ste fanatik do motorov. Krása je v tom, že trojica týpkov si môže robiť čo len chce a majú k tomu veľkorysý rozpočet. A ako pomoc pri zvyšovaní sledovanosti slúži dnes už kultový bonus STIG.

Áno, šéfe Veľká Británia

Áno, šéfe Veľká Británia (2004)

Výborný nápad, skvelý Gordon Ramsey. Veľa dobre mierených rád, veľká chuť pomôcť a hlavne veľa fuckov. Neschopnosť a nekompetentnosť vs michelinská úroveň. S jedlom v TV nebolo predtým nikdy toľko zábavy.

The Graham Norton Show

The Graham Norton Show (2007)

Graham Norton má dar vytiahnuť z celebrit a filmových hviezd historky, ktoré sú buď sami o sebe trapné, a teda vtipné, alebo ich vďaka svojim reakciam, nasmerovaniu vtipnými urobí. Najväčším ťahákom The Graham Norton Show je fakt, že sa do rozhovoru zapájajú neustále všetci hostia. Traja, štyria, doslova plná pohovka, vďaka čomu debata nikdy neviazne a všetko má uvoľnenú atmosféru. Okrem rozhovorov sa neobjavujú žiadne zásadné doplnkové záležitosti. Ak teda nerátam brúzdanie po nete a príbehy z červeného kresla, ktoré osobne veľmi nemusím. Talk show, ktorá vždy pobaví, pravidelne rozosmieva a raz za čas vyložene nadchne.

Ničitelia mýtov

Ničitelia mýtov (2003)

Zo začiatku skvelo využitý potenciál poptávky ľudí po neužitočných a nadbytočných informáciach. Veď kto naozaj reálne potrebuje vedieť, či je lepšie pri páde výťahu tesne pred nárazom nadskočiť, alebo sa naopak primáčknuť k podlahe? Ale sú to presne tie "dôležitosti", ktorým málo kto odolá. Máme jednoducho radi pikošky. Časom sa však zaujímavé mýty minuli a začali sa riešiť naozaj veľké pakárny. Človek začal mať pocit, že si ich boriči už sami vymýšlali, aby mali ešte aspoň jednu sériu navyše.

Faktický odborník

Faktický odborník (2005)

Skvelý koncept. Súťaže jednotlivých týmov, ktoré zisťujú koľko z 50 zákazníkov je ochotných zaplatiť za predkrm, hlavné jedlo a dezert + súboj Ramsay vs celebrita pri príprave toho istého jedlo, ale každý po svojom. A ako bonus je cesta za nejakým netradičným druhom jedla a ukážka jeho získavania resp. lovu.

Dajto v pokri: Big Game

Dajto v pokri: Big Game (2010)

Jeden stôl a 150 hier. Divoká karta – kvalifikant proti profesionálnym hráčom. No a sem tam si na miesto profíka sadne aj nejaký boháč, ktorý nevie čo s peniazmi. Všetci hrajú za vlastné, len ten „obyčajný“ hráč dostane vstupných 100 000 dolárov zadarmo. Avšak len čo dokáže vyhrať nad ten pôvodný vklad tvorí jeho reálny zisk. Zaujímavý formát, ktorý umožňuje vidieť viacero hviezd, či dokonca legiend pokru u jedného stolu naraz. Komentátori tu plnia len tú najzákladnejšiu funkciu, hlavné slovo majú hráči. Hlavne teda ich egá.

Dajto v pokri: European Poker Tour

Dajto v pokri: European Poker Tour (2005)

Poker je svetový fenomén. Vďaka European Poker Tour si môžete z tepla domova naplno užívať stratégie, blafy, hecovanie, rozdielne mentality hráčov a samozrejme aj tie najmenej pravdepodobné kombinácie kariet, ktorým sa dá tiež hovoriť hráčske šťastie. Mne český komentár sedí. Je z komentátorskej dvojice poznať, že poker majú naozaj radi, ale neberú ho smrteľne vážne.

MovieZone Live Speciál

MovieZone Live Speciál (2018)

Jednoznačne najlepšie podoba MovieZone. Ak ste na tom ako ja, že než dáte hodnotenie a napíšete komentár, tak rozkliknete zajímavosti, tak presne pre Vás je Speciál určený. Zoberú kultový, klasický film či filmovú sériu a narvú do Vás všemožné pikošky, kontexty doby...Tu najviac cítiť nadšenie redaktorov z filmového sveta ako takého. Tu najviac oceňujem ich prehľad, znalosti v kombinácii s neškrobeným prejavom. Imf a Hlad sú najlepšie zloženie, vystačia si sami úplne bez problémov. Aspoň im to nek*rví Cival svojimi emocionálnymi výlevmi, odbočkami a Rimsy neotravuje nejakým intelektuálnym rozborom charakteru vedľajšej postavy, ktorú hrdina zabil v prvej minúte filmu.