Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Sci-Fi
  • Dráma
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenzie (24)

plagát

Duna: Časť druhá (2024) 

Timothée Chalamet by Paula Atreida dokázal zahrať aj v druhej polovici filmu, o čom som presvedčený nebol. No to je asi jediné, silno teoretické, pozitívum Duny II. Villeneuve a Spaihts scenáristicky zlyhali (bez prezrádzania deja to rozviesť nejde) a filmové umenie režiséra to zachrániť jednoducho nedokáže.  Alebo je to celé inak a prosto to nie je film pre mňa.

plagát

Zaklínač (2019) (seriál) odpad!

Ten, kto naučil scenáristov tohto skvostu písať, je génius. A keby svojich žiakov naučil i čítať a premýšlať, to by bol výkon hodný balady z pera Marigolda. Ako mohol niekto schváliť tento seriál? Prísť na otázku 42 je jednoduchšie-

plagát

Zaklínač - Umění klamu (2023) (epizóda) odpad!

Presne pre toto to ide so svetom do kvetín - "ludia" su platení a to nadštandardne za to, že preletia knihu vyberú si  z nej tak možno päť percent, ktoré prekrútia a predávajú to ako rožšírenie "pôvodného sveta". A ešte by si za to mal divák platiť. Jebnutý svet.

plagát

Obi-Wan Kenobi - Časť VI (2022) (epizóda) odpad!

To sme tu už mali. V Pomste Sithov či v Rebeloch. A rozhrešenie pre Kenobiho, pcheee. Tak žalostne premárnený potenciál.

plagát

Obi-Wan Kenobi (2022) (seriál) odpad!

Premárnená možnosť plná nelogických zvratov. Zo šiestich dielov ako tak funguje 30 minút. A aj tie sú vykradnuté z predchádzajúcich diel...

plagát

Já jsem noc (2019) (seriál) 

Keby to malo lepšie spravený konec, tak by to bolo za tri body z piatich. Lenže nemá. A vlastne, scenár mal byť lepšie zvládnutý. Výkon Indie Eisley to však vcelku zachraňuje. Pine hral aj lepšie.

plagát

Obi-Wan Kenobi - Časť III (2022) (epizóda) odpad!

To je chujovina. Ako tu už niekto skorej spomínal, scenár je tvorený generátorom náhodných slov. Obi-wan bez spojenia so silou? Luka plánoval chrániť smutným pohľadom, ako inak. Qui-Gon Jinn - desať rokov premrhal jeden aj druhý... Prosto chujovina, tento seriál.