Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenzie (218)

plagát

Spolucestujúci (2023) (seriál) 

Geniálne, geniálne, geniálne! Úžasné prelínanie časových línií, v ktorých som sa nestrácala, brutálne výkony Matta a Jonathana, smutný príbeh na pozadí ešte smutnejšej skutočnej histórie. Je to dokonalé... He was the man I loved...

plagát

Veľa šťastia, pán Veľký (2022) 

Myslím, že tvorcovia z tohto námetu vyčerpali maximum. Je to dobrý námet na malý film. Vedela by som si to predstaviť aj ako čistú komédiu, ale smutný nádych a sex je skrátka silnejšia kombinácia ako sex a komédia.

plagát

Anjelská tvár (2001) 

Pěkný romantický historický příběh. Nenazvala bych ho odpadnem ani oscarovým filmem. Ale nechápu, jak si mohl pán Pomeje myslet, že mu přinese tolik peněz a slávy.

plagát

Evil Dead: Vzostup zla (2023) 

Stal sa zázrak a natočil sa ďalší novodobý horor, ktorý bol P-E-C-K-A.

plagát

Na konci sveta (2017) 

Taký slabší odvar Skrotenej hory, ale malo to svoje čaro.

plagát

John Wick (2014) 

Ukradnúť brutálne auto a zabiť toho najchutnejšieho psíčka? Na Johnovom mieste by som bola ešte krutejšia. Btw. smutná irónia, že rolu muža, ktorý stratil vlastne všetko až na majetok, hrá práve Keanu Reeves.

plagát

Constantine (2005) 

Toto je režisérov debut? Úplná pecka! Má môj hlboký obdiv. Sem-tam som sa viac bála ako pri novodobých hororoch. Keanu znovu ukázal, že to vie. Najviac ma však prekvapil výkon Stormarea, ktorý rolu diabla zahral dokonale.

plagát

Lásky Don Jona (2013) 

Josephov režisérsky debut mierne potešil, pochlapil sa, ale jeho postava mi prišla miestami až príliš zaostalá (ako mohol nevedieť o tom, že existuje história vyhľadávania?). Ale inak celkom fajn.

plagát

Posadnutosť (1992) 

Toto nie je obyčajná nevera a podvádzanie priateľa s jeho vlastným otcom. Toto je nabité nábojom, aký som v žiadnom inom filme ešte nevidela.

plagát

Veľryba (2022) 

Veľmi smutný film. Pomimo boja s prežieraním sa a doslova (ne)snahou prežiť je zobrazený smutný príbeh učiteľa, ktorý sa hanbí ukázať svojim študentom, a dcéry, ktorá je ochotná tráviť čas so svojím otcom len pre peniaze. Už som videla od Aronofskeho niekoľko filmov a každý sa mi svojim zvláštnym spôsobom uložil do pamäti. Avšak na tento budem mať najlepšiu spomienku, pretože sa ma naozaj dotkol.