Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (10)

Scooby-Doo v tábore duchov

Scooby-Doo v tábore duchov (2010)

Slnko hreje, voda láka a prázdniny sa práve začínajú! Deti, ktoré sa chystali do letného tábora Malý los, však majú smolu. V okolitých lesoch totiž začínajú strašiť oživené príšery z duchárskych príbehov rozprávaných pri táboráku. Do tábora prichádza nič netušiaca partia Záhady s.r.o, ktorá zisťuje, že všetky chatky zívajú prázdnotou a na smrť vydesený správca tábor definitívne zatvára. Ale členovia Záhad s.r.o. sa nedajú len tak ľahko vystrašiť. Scooby-Doo, Shaggy, Freddy, Daphne a Velma sa púšťajú po stopách záhadných zjavení. Tie ich zavedú k blízkemu jazeru, ktoré pod svojou pokojnou hladinou skrýva dávno zabudnuté tajomstvo.

Superman/Batman: Apokalypsa

Superman/Batman: Apokalypsa (2010)

Do jazera v Gotham City dopadne z nočnej oblohy teleso neznámeho pôvodu. Z ďalekého vesmíru so sebou prináša dezorientované dievča oplývajúce superschopnosťami.
Náštevníčka neovládajúca svoje schopnosti začína v meste páchať značné škody. V tom momente zasahuje Batman, ktorému sa ju podarí chytiť a následne podrobiť výskumu. Čoskoro sa dozvedáme totožnosť, pôvod neznámej dievčiny a tiež fakt, že je jedinou žijúcou príbuznou Supermana, ktorý ju okamžite berie pod ochranné krídla.
Vďaka Supermanovej pomoci si Kara Zor-El rýchlo zvyká na pozemský spôsob života. Dozvedá sa tiež o dvojakom živote, aký vedú superhrdinovia na Zemi a ich úlohe chrániť ľudstvo. Tento spôsob života odmieta s tým, že chce byť len obyčajné dievča. V tom jej však bráni Batman, ktorý ju považuje za nebezpečnú, a napriek Supermanovmu nesúhlasu ju zveruje do rúk Amazoniek.
Pod ich dohľadom sa pri výcviku Kara zdokonaľuje v používaní svojich schopností a postupne odkrýva ich obrovský potenciál. Karu však unesie Darkseid, temný lord z Apokalypsy, a chystá sa ju použiť na svoj prospech. Superman a Batman tak musia spojiť sily a vydať sa na Apokalypsu, aby Karu zachránili.

Rukojmí

Rukojmí (2009)

Morbídny príbeh lásky zlodeja a jeho "celoživotnej" rukojemníčky.

Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích

Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích (2010)

Príbeh začína v momente, keď sa Lexovi Luthorovi z paralelného sveta, kde bojuje proti utláčaniu ľudstva superzločincami, podarí uniknúť do sveta našich superhrdinov ako ich poznáme. Tu požiada skupinu hrdinov nazývanú Liga spravodlivých o pomoc pri záchrane svojho sveta.
Zatiaľ čo Liga spravodlivých chytá antihrdinov na paralelnej Zemi a presviedča prezidenta, aby zakročil proti Zločineckému syndikátu vedenému Ultramanom, syndikát konštruuje bombu, ktorá má zničiť celú planétu.
Proti všetkým sa však postaví Owlman - v paralelnom svete antihrdina k Batmanovi. Začne v paralelných svetoch hľadať prvotnú Zem, ktorej zničením by zanikli všetky svety a tým všetok život, ktorý kedy vznikol.

Scooby-Doo a samurajov meč

Scooby-Doo a samurajov meč (2009)

Scooby-Doo a jeho kamaráti prišli do Tokia podporiť kamarátku Daphne, ktorá sa ide zúčastniť turnaja bojových umení. Ten sa má uskutočniť na neďalekom ostrove, pod dohľadom majsterky boja, slečny Mirimoto. Najlepší bojovníci z celého sveta sa pripravujú, zatiaľ čo naša partia zo Záhady s.r.o. si vychutnáva tamojšie prostredie a gurmánske špeciality. Idylku im však naruší zmŕtvychvstalý duch zlého Čierneho samuraja, ktorý sa chce zmocniť Zvytku osudu a pomocou neho nájsť dávno ukrytý meč záhuby. Meč záhuby dokáže vrátiť moc Čiernemu samurajovi, ktorý by chcel svojou silou ovládnuť svet. Jediní, ktorí mu to môžu prekaziť, sú Scooby a jeho kamaráti - tým, že vyriešia záhadu skrytú vo Zvytku osudu a nájdu meč záhuby skôr...

Ako vykradnúť banku

Ako vykradnúť banku (2007)

Jason 'Jinx' Taylor, mladík naštvaný kvôli všadeprítomným malým poplatkom, pri prepadnutí banky nedopatrením zostane zavretý v bezpečnostnom trezore s Jessicou, ktorá je členkou zločineckej skupiny. Pred trezorom číha partia lupičov, ktorí sa chcú za každú cenu dostať dnu. Celá budova banky je obklúčená policajnými zložkami. Zatiaľ čo policajný náčelník vyjednáva so šéfom zločineckej bandy Simonom, Simon vyjednáva o vstupe do trezora s Jinxom. Keď sa však Jinx s Jessicou dozvedia, že celý prepad riadi človek z vonku, a že oni sú jediní, kto má prístup k centrálnemu počítaču banky, rozhodnú sa to využiť vo svoj prospech.

Krokodíl: Návrat do krvavej lagúny

Krokodíl: Návrat do krvavej lagúny (2007)

V srdci prekrásnej austrálskej divočiny číha na skupinku vystrašených turistov nebezpečný predátor. Pokojná výletná plavba sa nečakane končí a začína boj o prežitie. Turisti na čele s mladou kapitánkou lode a charizmatickým novinárom uviaznu na malom ostrovčeku uprostred rieky. S nocou prichádza príliv a stúpajúca hladina vody znižuje šance na prežitie. Vkročiť do vody znamená istú smrť. Zápas s časom a strachom, z toho čo čaká pod hladinou, vedie skupinu k zúfalým pokusom dostať sa bezpečne na opačný breh rieky. Nie každému sa to však podarí...

Modrý maskot

Modrý maskot (2007)

Leslie (Lisa Kudrow), ktorej muž bol povolaný do vojny, sama ťažko zvláda vychovávať dvoch malých synov a popritom zarábať na živobytie. Pomôcť jej prichádza manželov brat Salman (Scott Prendergast), utiahnutý a málovravný čudák, ktorý sa však ťažko dokáže postarať aj sám o seba. Dve neposlušné deti, ktorým chýba tvrdá ruka, ho nemajú príliš v láske a práca maskota, ktorú z núdze vzal, nie je práve príjemná. Veci sa ešte skomplikujú, keď pristihne Leslie v posteli jeho šéfa...

Zkažené mládí

Zkažené mládí (2007)

Film zobrazuje osudy ľudí, ktorých život je ovplyvnený tým, že sa v detstve stali obeťami týrania a zneužívania. Spomienky prinášajú slzy a bolesť, a ich narušená psychika z nich robí bezcitných násilníkov.

West

West (2007)

Pete (Khan Chittenden) a Jerry (Nathan Phillips) sú bratranci žijúci v Sydney Western Suburbs. Ich život je sprevádzaný pítím, drogami, násilím a sexom. Všetko sa však začne meniť, keď sa obaja zamilujú do jedneho dievčaťa.

Reklama