Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason 'Jinx' Taylor, mladík naštvaný kvôli všadeprítomným malým poplatkom, pri prepadnutí banky nedopatrením zostane zavretý v bezpečnostnom trezore s Jessicou, ktorá je členkou zločineckej skupiny. Pred trezorom číha partia lupičov, ktorí sa chcú za každú cenu dostať dnu. Celá budova banky je obklúčená policajnými zložkami. Zatiaľ čo policajný náčelník vyjednáva so šéfom zločineckej bandy Simonom, Simon vyjednáva o vstupe do trezora s Jinxom. Keď sa však Jinx s Jessicou dozvedia, že celý prepad riadi človek z vonku, a že oni sú jediní, kto má prístup k centrálnemu počítaču banky, rozhodnú sa to využiť vo svoj prospech. (tibenskym)

(viac)

Recenzie (63)

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Jeden z těch průměrných filmů, který vás shodou určitých okolností donutí k přitlačení na pilu. U mě se dají ty okolnosti zcela lehce pojmenovat. Zajímavý námět, vtipný scénář, poutavá vizuální stránka, ale hlavně; Erika, Erika a ještě jednou Erika! Ach, proč já jen nechodím častěji do banky? Rada č.11 by mohla znít: při loupeži u sebe měj vždy nabíječku. ()

KajusaK 

všetky recenzie používateľa

Mám z filmu rozporuplné pocity..Nebylo to špatné, ale ani nic skvělého..Zasmát jsem se zasmála pouze jednou, což je na to že to měla být komedie dost slabé...Taky ten návod , čekala jsem, že to bude lehčí :D) .. 3* průměrný film, který alespon nebyl sáhodlouze natahovaný jak ted poslední dobou bývá ve zvyku :)) ()

Reklama

jenik71 

všetky recenzie používateľa

Přepadených bank už byla ve filmech hromada. Tahle se přece jen trochu odlišuje. A to nečekanou zápletkou, kdy mladík zůstane nechtěně zavřený v trezoru a lupiči před jeho mohutnýma vratama.... Zahrané je to dobře, přesto se nemohu zbavit dojmu, že tomu prostě chybí více šťávy. Je to opět jedna z dlouhé řady krimi s prvky komedie, která je dobrá na jeden deštivý podvečer. ()

Rosomak 

všetky recenzie používateľa

Slabota. Děj je zmatený, věci nejsou vůbec dovysvětlené, postavy neuvěřitelně ploché, nemá to pořádné intro ani závěr, je to strašně ukecané, žádná akce, občas snaha o nějaký "videoklipovitý" přeefektovaný sestřih a absolutně necharismatičtí herci... Nemá to ani hodinu a půl a stejně se u toho nudíte. Shit happens...:) ()

maniak.sused 

všetky recenzie používateľa

Som síce typ, ktorý sa rýchlo zaľúbi, ale 81 minút je rekord aj na mňa. Kvôli Erike Christensen som uvažoval o prihodení štvrtej hviezdy, lebo film to nebol zlý. Napokon však ostávam pri priemere, hlavne kvôli nevyužitému humornému potenciálu. Keby takýto námet dostal pod ruku napríklad Guy Ritchie, určite by z toho vyťažil viac ako 2-3 vtipné momenty. Napokon bolo totiž najväčším vtipom filmu obsadenie Terryho Crewsa do úlohy policajného náčelníka. Jedna vec je dať mu klasickú bezduchú svaloveckú úlohu v Expendables, druhá vec čakať od neho nejaké herectvo v takomto filme. Nezvyknem venovať hereckému výkonu až tri vety, ale Crewsov výkon v tomto filme sa v vskutku vynímal a čím viac sa snažil hrať, tým viac sa zosmiešňoval. Záver mi tiež prišiel ,,zbúchaný na kolene". Tento film by si zaslúžil remake, lebo potenciál námetu nemá ďaleko od kultovosti. Bohužiaľ toto spracovanie malo veľmi veľké rezervy a navyše, film nepôsobí, že by mal až tak krátku stopáž. Nehovorím, že je vyslovenene nudný, ale chvíľami predsalen trošku prešľapuje na mieste. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama