Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Horor
  • Rodinný

Recenzie (124)

plagát

La La Land (2016) odpad!

o čom je táto kokotina?

plagát

Dámsky klub (2011) (relácia) odpad!

Odložené televízne fúrie v úlohe moderátoriek riešia základné metafyzické problémy ženského sveta. Nádherná ukážka kvality STV.

plagát

GYMPEL.TV (2011) (seriál) 

Prvý diel mi pripadal ako hyperbolizovaná snaha o vtipnú školskú atmosféru. Čakal som od Klimáčka čosi menej primitívne, ale sklamal som sa. Klišéovité, neprirodzené, ale uvidím, ako to pôjde ďalej.

plagát

Maradona podľa Kusturicu (2008) 

No pre mňa to, čo som čakal. Výsmech kapitalizmu, Busha a britskej kráľovnej nikoho, kto Maradonu a Kusturicu pozná, nemôže prekvapit. Dokument je jednou veľkou zábavou, netvári sa vážne ani prísne a tak ho treba aj vnímať. A myslím, že cieľ, teda vyviesť trochu z miery pravicovú časť politického spektra, sa podaril, o čom svedčia aj reakcie tu na CSFD :D

plagát

Americký ninja (1985) 

Jeden z prvých filmov, ktoré som videl v 80. rokoch na VHS, a preto hviezdička navyše :D

plagát

Walker, texaský ranger (1993) (seriál) odpad!

asi najviac mi prekážala morálna dokonalosť hlavnej postavy :D

plagát

Farma (2011) (relácia) odpad!

No, ďalšia z relácii, ktorá televízii zdvíha sledovanosť a mne žalúdok :D kreténi z markíza.sk mi zmazali tento príspevok: Pravda možno bolí, ale toto je skutočne žumpa zábavy. Len vďaka primitívnosti televízneho diváka si naďalej môžu odpadové televízie typu Markíza chrochtať blahom. Farmu by človek nemal sledovať už len z toho dôvodu, že televízia hrubým spôsobom porušila elementárnu televíznu etiku a nielenže zobrazuje kruté zaobchádzanie so zvieratami, ešte z toho robí zábavu. Producent takého produktu je absolútny chudák. To, že nejaká skupina pologramotných nímandov nechá zo seba robiť cvičené opičky, mi neprekáža, ale hranice, ktoré pri tom televízie smú prekročiť, by mal limitovať zákon a tiež televízny divák, ktorý by sa mal zamyslieť sám nad sebou, a spýtať sa, čo je na tej debilnej Farme vlastne zábavné.