Reklama

Reklama

10 odvážlivcov, odhodlaných prežiť tie najdrsnejšie podmienky mimo civilizácie, zabojuje o 50 000 €. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (156)

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

A to sme už ďaleko zašli, aby sme boli celí uveličení z toho, ako sa niekto naťahuje s hnojom alebo naháňa sliepky po gazdovstve. Jasný príznak izolovaného umelého sveta. Nebyť tých strašných kecov okolo, tento formát by mi vlastne nevadil, ale tie drísty a riešenia, boha ! Je to strašný neduh všetkých týchto programov – ako sa stále musí všetko strašne riešiť, a pritom sa nič poriadne nestane ani neurobí, iba sa ľudia hádajú za malichernosti, urážajú a intrigujú – lebo to je to, čo chcú diváci vidieť - no, tiež tu vnímam silnú paralelu so súčasnou spoločnosťou. Každopádne to má aspoň myšlienku, ktorej nechýba aký-taký zmysel a z hľadiska etiky je to o niekoľko úrovní vyššie ako hľadať farmárovi ženu alebo sa pozerať na tie vysolárkované múmie váľajúce sa kdesi v Karibiku. ()

whack odpad!

všetky recenzie používateľa

Už upútavky pred spustením relácie boli šokujúce a kontroverzné. Zvieratá boli vystavené extrémnym podmienkam, strachu a neprofesionálnej manipulácii. Príkladom bolo týranie, neodborné a nezákonné “chytanie“ živých rýb a krutá manipulácia s týmito nemými tvormi, dojenie vystresovanej kravy v nákupnom centre rukami amatéra len za účelom propagácie programu a čaká nás verejná poprava zvieraťa amatérom. Toto je tragický pohľad na tohtoročných "hrdinov leta" (ako ich nazval bulvárny denník Nový čas). Odpad! ()

Reklama

borec999 odpad!

všetky recenzie používateľa

Bez mučenia priznám, že som prvé dve série sledoval a že ma nijako neurazili (teda až na moderátorku Kvetku Horváthovú a jej prehnane vážne a "dramatické" moderovanie, ktoré bolo totálne na smiech). Koncept Farmy bol niečím novým, neopozeraným a sprvu sa v ňom naozaj kládol dôraz na samotnú farmu,zvieratá, tradičné metódy práce. Neskôr s ďalšími sériami to postupne skĺzlo do totálnej žumpy, kde ide len o konflikty,hádky a to kto sa s kým vyspal. Navyše, ak som si pri Kvetke (ktorá mi je subjektívne ani sám neviem prečo veľmi nesympatická) myslel, že nemôže byť horšie, tak som sa mýlil, pretože potom prišla Evelyn, pri ktorej razom moderovanie Kvetky vyzerá ako profesionálny výkon. PS: paródia Kredencu Karma s Polnišovou ako Krepkou a Kemkom ako vedúcim farmárom je TOP a veľmi ma pobavil mediálny cirkus, ktorý pobúrená a urazená Kvetka okolo toho celého narobila :D ()

Maslord 

všetky recenzie používateľa

Banda nešťastníkov s nízkym intelektom a inteligenciou je vyslaná na socialny experiment. Niekoľko mesiacov strávia na rozpadnutej farme, ktorú musia dať do cajchu. Vzhľadom na to, že sú starostlivo vyberaný podľa počtu neuróz a psychóz netrvá dlho kým ponorka urobí svoje. Znepokojujúce je určite ochota vystaviť sa neprimeranej psychickej a fyzickej záťaži, stravovať sa odpadkami (niekto je zvyknutý), žiť v nehygienickom prostredí (niekto je zvyknutý) a celú dobu rôzne týrať zvieratá (niekto je zvyknutý). Ťažko povedať ako vyzerá farmársko-televízna zmluva, ale podľa toho ča sa tam deje, asi dlhá a nenapadnuteľná. Hoj, veľa šťastia blázni! ()

asirtes 

všetky recenzie používateľa

Sociálny experiment so šialeným castingom. Poznáte ten vtip? Fitneska, čo chodí na plastiky ako na klavír, dedinský ľaľo, neúspešná atlétka, kaviarenský povaľač, striptér, kuchynská puťka, mudrlant, nadržaná influencerka a lampasák sa stretnú na farme. Nie, nemá to pointu. Pointa je samotný vtip, ehm, experiment. Toto musela vymyslieť partička študentov sociológie a psychiatrie niekde na chate v rumunských horách nad fľašou 80 percentného absintu. Alebo toluénu. 12. séria ***, 13. séria ****, 14. séria **. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (7)

  • Zvieratá, ktoré postupne prinášajú súťažiacim, sú vypožičané a po skončení ich producenti musia odovzdať vlastníkom. (Greenpeacak)
  • Farmár, ktorý zadáva úlohy súťažiacim, nie je skutočným vlastníkom celého komplexu farmy. Skutoční vlastníci (sú dvaja) chceli zostať v anonymite a farma bola vybratá na základe viacerých doporučení od realitných agentúr. (Greenpeacak)
  • Neďaleko farmy je jazierko, v ktorom majú súťažiaci možnosť chytať ryby. Pôvodne bolo bez rýb, avšak len kvôli tejto reality šou sa producenti rozhodli do jazierka zopár rýb vypustiť. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama