Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Dokumentárny
  • Akčný
  • Animovaný

Recenzie (20)

plagát

Stará panna (1972) 

Tie ospalé a podľa mnohých možno nudné zábery trápneho ticha a neohrabané dialógy sa mne naopak zdali veľmi vtipné. Trochu mi to pripomínalo prvé filmy Miloša Formana, hlavne scény v hotelovej reštaurácii.

plagát

Amy (2015) 

Bolo zaujímavé dozvedieť sa, o čom tie piesne, ktoré tak často počúvam, vlastné sú. Že Amy neskladala len tak naslepo k sebe rýmy, ale všetky jej texty vychádzajú z toho, čo si naozaj prežila. Myslím ale, že pre človeka, ktorý nie je jej fanúšikom, bude ťažké vydržať celých 128 minút bez občasného zívnutia.

plagát

Malá smrt (2014) 

Slabšie štyri. Niečo tomu chýbalo, možno trochu lepšie prepojenie jednotlivých príbehov.

plagát

Interview s upírom (1994) 

Dosť nuda. Až do konca som vydržala len preto, že som sa na to pozerala v noci v autobuse a program za okienkom (tma) bol ešte o trochu nudnejší. Ak by v tom hrali iní herci, asi by som dala prednosť tomu výhľadu z okna... Celkom sa mi ale páčil záver, nebol gýčový, a preto nakoniec dávam tri namiesto pôvodne zamýšľaných dvoch hviezdičiek.

plagát

Kids (1995) 

Niektoré filmy mi vyšumia z hlavy už so záverečnými titulkami, ale tento si aj po 15 rokoch úplne presne pamätám.

plagát

Rosemaryino dieťa (1968) 

Rovnako dobré ako kniha. (S rovnako zlým koncom, ktorý to celé pokazil...)

plagát

Gravitácia (2013) 

Skoro na 5 hviezdičiek...keby to nebola taká jednorazovka. (tie najlepšie filmy sa dajú pozerať stále dokola).

plagát

Lóve (2011) 

Je to slovenský film, takže som od neho čakala veľmi, veľmi ale naozaj veľmi málo. A možno práve preto som nakoniec bola dosť príjemne prekvapená.

plagát

Škaredá Betty (2006) (seriál) 

Jasné, že štyri hviezdičky sú trochu prehnané, tri by bohato stačili. Mám ale pocit, že veľa ľudí nepochopilo, že toto bola v podstate paródia na klasické telenovely a hodnotenie "odpad!" si sem dali len pro forma. Ja som sa pri prvej sérií dobre bavila. Ďalšie série som už ale nevidela...

plagát

Charlie a továreň na čokoládu (2005) 

Jeden z mojich obľúbených spisovateľov + jeden z mojich obľúbených hercov + jeden z mojich obľúbených režisérov = 5 hviezdičiek