Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Komédia
  • Dobrodružný

Recenzie (26)

plagát

Neundaeeui yoohok (2004) 

Hrozne sklamanie...zial opat som sa utvrdil ze hodnotenia na CSDF (ale iste aj vsade inde) su prilis subjektivne a zrejme bude pravda, ze ak clovek nieco hodnoti tak vacsinou je to bud nieco velmi pozitivne alebo negativne a pravdou je, ze skutocnost je vacsinou uprostred.

plagát

Pozor, hryzie! (2009) 

Nenudilo...je to celkom sranda a krvava smejuca sa Megan fakt nahana husiu kozu!

plagát

Vrahúni (2010) 

Bavil som sa asi prvu polhodinu...takze 30%. V momente ked sa sa prevalila Ashtonova tajna identita je to uz len hlupa nuda.

plagát

Správna sexi trojka (2009) odpad!

neskutocna blbost ktoru som ako jeden z mala filmov nedokazal dopozerat.

plagát

Ponyo z útesu nad morom (2008) 

Nerád to priznávam, ale Miyazakiho posledné diela sú slabé. Ponyo rovnako ako Howl's moving castle ma nechali citovo chladným. Filmy sú to síce pekné, ale faktom je, že pri filmoch od Miyazakiho som zvyknutý na viac ako mi bolo ponúknuté. Jeho najväčšie diela (1970-2001) už asi nikdy neprekoná...

plagát

Vinyan (2008) odpad!

Hrozna blbost. Hrozne som chcel aby sa mi to pacilo ale neslo to. Ta psycho audio-stopa mi uz tiez zacala postupne liezt na nervy. A co do pekla tam robia tie deti??? WTF??? Snazenie budovat tajomnu atmosferu roztrasenou kamerou, psycho zvukmi a psycho aziatmi. Nema to hlavu ani patu. Celkovo neuveritelne.

plagát

Cheonneyonyeou Yeoubi (2007) 

Coze? prirovnavat toto ku Miyazakiho dielam? To snad nie! Po precitani recenzii na CSFD som si film pozrel a bol som sklamany. Stale som cakal kedy ma dej konecne chyti a zacne zaujimat..ale nedostavilo sa to az do konca... :( zial. Niektore momenty mi pripadali prilis americke a celkovo nevyzaruje z tohto filmu taka aura ako z Miyazakiho (snad len jeho Howlov zamok velmi nemusim). Podla mna je to nuda, ktora obcas na moment zaujme..ale zeby som s napatim ocakaval co sa v najblizsich minutach stane? KDEZE. Korejci sa maju este vela co ucit.

plagát

Čas (2006) 

Keby som pochopil ten koniec, mozno by bolo moje hodnotenie vyssie...alebo naopak nizsie? Kazdopadne zaujimavy film ale ku koncu som sa uz trochu nudil

plagát

Transformers (2007) 

Pre mna ako fanusika Transformers este v ich kreslenej verzii zpred 15tich rokov..najlepsi film roku 2007! Optimus RULEZ

plagát

GTO (1999) (seriál) 

"Sensei, preco ste sa stali ucitelom?" "Byt ucitelom je zabava...zkonfiskujes studentom porno casopisy, mas vela prazdnin a obedy v jedalni zadarmo... " Onizuka je byvalym clenom motorkarskeho gangu ktory sa stal ucitelom, aby ukazal ziakom, ze skola moze byt zabavna (a dufal tiez ze spozna vela peknych studentiek :)). V tomto duchu sa nesu jeho vyukove metody. Snazi sa byt studentom viacej pritelom ako ucitelom a postupne si ziskava na svoju stranu aj tych najzarytejsich studentov. Onizuka mozno nie je najmudrejsi ucitel pod slnkom :) no na druhej strane nevnima ziakov len ako ziakov, ale ako ludi, ktorych osobne problemy je ochotny kedykolvek riesit. Nevaha riskovat pre svojich ziakov trebars aj zivot. Myslim ze svoju ulohu ucitela spolocenskych vied zvlada na vybornu a mozem len smutit, ze som nemal ucitela ako je Great Teacher Onizuka!