Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Dokumentárny
  • Životopisný
  • Akčný

Recenzie (22)

plagát

Toto je raj (2012) 

Hele neni to vubec spatny ... tema je dobry a aktualni ... krasne tam jsou vyextremovane ty dve polohy zit ve meste jako otrok a nebo free, ale v jinem modu ... vtipne dialogy, karikatury ... me to bavilo. Oddechovka ... proste takova spravna ztrestena blbost.

plagát

Tichá dáma: Vraždy postarších žen (2023) 

Je to dost desivy pribeh, jak po strance tech vrazd, tak take "prace" mistni policie, senzacechtivosti medii a dalsich akteru, kteri se chovali, jako kdyby to cele byla jenom nejaka reality show. A nakonec ukazka zkorumpovane justice, kdy jiz 19 let je uveznena jina zena, kterou vydavali za pachatelku ... do ted ji nepropustili! Rychly nahled do mexicke kultury.

plagát

Emily in Paris - Season 1 (2020) (séria) 

Skvele ve svem zanru ... oddychove, pohodove, vtipne, krasne koukatelne (lidi, kostymy, Pariz).

plagát

Emily in Paris - Season 3 (2022) (séria) 

Prvni a druha serie byly zabavny, ale ta treti teda byla hrozna nuda. Vsichni tam vypadaji vyzile, jakoby je ztrhal covid, iritoval me holub, stale pritomna prsa sefek, CFO, utrapeny kuchar, atd.

plagát

Newsroom (2012) (seriál) 

Ja nevim, ale mne to prislo hrozne urvany, excitovany, prekombinovany ... nebavilo me to ... zvladl jsem prvni dva dily. ;)

plagát

Indián (2022) 

Jako televizni film, ok ... ale film do kin? Napadlo me pri sledovani ... kolik to stalo penez, kolik lidi na tom delalo, a film proste vyzniva nudne, amatersky, jedno zrecyklovane klise za druhym ... ani s jednou postavou si clovek nevybuduje vztah, je to natocene jak Ordinace a indiani jsou jak chlapy z hospody ze Zizkova. ;)

plagát

Matky rebelky: Šťastné a veselé (2017) 

Je to presne ten typ zanru, blaznive americke komedie, ktery je proste dobre udelan a pokud clovek hodnoti film z tohoto hlediska, musi dat nadprumer. Proste amici to umi ... umi si udelat legraci ze sebe, umi veci odlehcit, a udelat ten "feel good". Ja se bavil, a vsichni herci byli perfektni.

plagát

Narcos: Mexiko - Série 3 (2021) (séria) 

Je to takove opakovani vseho, co jsme jiz videli ... schuzky bossu, rodinne trable, intriky, nasili, party, muceni, vezeni, atd. ... jenom jine postavy, a trosku to mame posunute v case. Clovek citi, jak je to umele natahovane, jak tam chybi nosnejsi pribehy (proti predchozim seriim) ... ale jede si to svou uroven a cloveka to proste bavi. A srdce zaplesa, kdyz se tam objevi stare dobre zname tvare.

plagát

Síla psa (2021) 

Udelal jsem chybu, ze jsem ocekaval western a ono je to velice citlive melodrama. Nez mi to doslo, tak jsem dost trpel, jak se to tahlo a ta melancholicka hudba teda bolela. Zpetne vsak film hodnotim lepe, herecke vykony byly uzasny, a celkove film ma cim upoutat ... jenom je dobre se na nej dopredu naladit. Naladte se melodramaticky a uzijte si to! ;)